SVGVVS TJÄNSTER

Välkommen till vår professionella VVS-firma! Vi är experter inom VVS-branschen och erbjuder en omfattande rad av tjänster för att möta dina behov. Vårt team av erfarna och kvalificerade VVS-tekniker är redo att hjälpa dig med allt från vanliga VVS-reparationer till avancerade installationer.

Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att täcka alla dina VVS-behov. Våra tjänster inkluderar allt från traditionell VVS-service, såsom reparation och installation av rörledningar, avloppssystem, och sanitetsanläggningar, till specialiserade tjänster som värmepumpsservice och ventilationssystem.

Vi är också stolta över att erbjuda elektriker-tjänster för att hantera alla dina elektriska behov i samband med VVS-installationer och reparationer.

För att göra det enkelt för dig erbjuder vi även en onlinebutik där du kan köpa Vaillant och Mitsubishi värmepumpar samt VVS-material. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser för att hjälpa dig att hitta det du behöver för dina VVS-projekt.

Oavsett om du behöver en enkel VVS-reparation eller en omfattande installation av ett värmepumpssystem, kan du lita på vår expertis och erfarenhet. Vi strävar efter att leverera pålitliga och professionella tjänster till våra kunder och vi är stolta över att vara din pålitliga partner inom VVS-branschen.

Kontakta oss idag för att boka en tjänst eller besöka vår onlinebutik för att hitta de bästa VVS-produkterna på marknaden. Vårt team är redo att hjälpa dig med alla dina VVS-behov!

Användarrecensioner och betyg enligt reco.se och Googles webbplats

Torbjörn Lindwall
Torbjörn Lindwall
www.google.com
Läs mer
“ Hade läckage el-panna. Vi fick hjälp att införskaffa ny panna och en utevärmepump, som monterades. Allt kom snyggt och smidigt på plats av trevlig och kompetent personal.."
David Rejdemyhr
David Rejdemyhr
www.google.com
Läs mer
“Smidig snabb service. Bra kommunikation. Vänligt bemötande. Kan absolut rekommenderas!."
Erik Rignér
Erik Rignér
www.google.com
Läs mer
“Kan varmt rekommendera, vi blev supernöjda med installation av ny diskho och blandare! Pezhman var både snabb, proffsig och trevlig. Kommer definitivt anlita dem igen vid framtida behov!.”
Maria Eriksson
Maria Eriksson
www.google.com
Läs mer
"Fick hjälp med att flytta eluttaget som satt bakom diskmaskinen till ett godkänt ställe under diskbänken samt installation av ny diskmaskin. Trots att jag inte från början beställt tjänsten att forsla bort gamla diskmaskinen gjordes detta då jag frågade om det var möjligt. Trevligt bemötande och snabb och noggrann service. Rekommenderas!"
Peder N
Peder N
www.reco.se
Läs mer
Skandinaviska VVS gruppen ställer upp direkt när läget är ktitiskt. Jag uppskattar mycket Pezhman och hans kolleger som lyssnar på mina tankar och är lyhörda för att rätta till missförstånd som ju är oundvikliga i all byggverksamhet.
Nina K
Nina K
www.reco.se
Läs mer
Som alltid supernöjda! Dök upp snabbt på självaste midsommarafton när vi fick problem med vår varmvattenberedare.
 Anna B
Anna B
www.reco.se
Läs mer
Byte av vattentätare. Bra och snabb service. Lätt att komma i kontakt med.
Thomas S
Thomas S
www.reco.se
Läs mer
Dom kom på den tid vi kommit överens om, och gjorde ett utmärkt arbete, till den kostnad som de sagt. De installerade först en Nibe varmvattenberedare. Några veckor senare kom dom och rensade mitt köksavlopp som det var helstopp i. Thomas Sjösten Jakobsberg.
Cabj real estate service ab
Cabj real estate service ab
www.reco.se
Läs mer
På grund av brådskande vattenproblem sökte vi efter en jour firma, och fick till slut svar hos denna firma. Dom dök upp direkt. Åtgärdade snabbt och bra. Så man kan nästan säga att vi har bytt ut våra gamla rörmokarfirmor som vi har haft samarbete med i 2år + 15år. Dom är nu våra reserver. Mycket nöjda.
Tommy Per-åke S
Tommy Per-åke S
www.reco.se
Läs mer
Jag bytte spolningsinsats på toan. De som utförde uppdraget var noggranna och hela tiden kommunikativa.
Föregående
Nästa

Vi är ditt pålitliga och auktoriserade VVS-företag