Om oss

Auktoriserad VVS företag med över 23 år erfarenhet

I Skandinaviska VVS Gruppen AB erbjuder vi alla typer av VVS-tjänster genom våra erfarna och pålitliga rörmokare och VVS-tekniker, som har rätt kompetens inom rörmokeri och VVS-området. Vi kan hjälpa dig med allt från olika typer av värmesystem, värmepumpar, rördragning till kök och badrumsrenovering, golvvärme, avlopp, rörinspektion, fastighetsservice, VVS-entreprenad, vitvaruinstallationer med mera.

Vi har även en webbshop för värmepumpar och VVS-material som ger dig som kund möjligheten att handla hos oss med montering och installation av exempelvis din värmepump, duschblandare och allt annat inom VVS.

Om oss

varför SVGVVS är ditt bästa alternativ för att hitta en rörmokare i Stockholms län

Det finns många skäl till varför SVGVVS kan vara den bästa alternativ för en rörmokeriföretaget i Stockholm. Här är några av de möjliga skälen:

  1. Utbildade och erfarna rörmokare: SVGVVS anställer bara duktiga och erfarna rörmokare som har gått en grundläggande utbildning och har mångårig erfarenhet av branschen. Det gör att de kan hantera de flesta rörmokeriuppdrag på ett professionellt och effektivt sätt. 

  2. Bred kompetens: SVGVVS har rörmokare som är specialiserade på olika områden, så som avlopp, vatten och värme. Det innebär att de kan erbjuda en bred tjänsteutbud och kan hjälpa dig med de flesta rörmokeribehov du kan ha.

  3. Snabb rörmokeri service: SVGVVS har en bra lokal närvaro i Stockholm och kan därför erbjuda snabba svarstider och snabba reparationer. Det kan vara viktigt om du har en akut rörmokeri fråga eller behöver hjälp med en rör som kräver omedelbar åtgärd.

  4. Prisvärda rörmokeri tjänster: SVGVVS strävar efter att erbjuda prisvärda tjänster utan att kompromissa med kvaliteten. De erbjuder konkurrenskraftiga priser och kan ge dig en detaljerad offert innan de påbörjar ett uppdrag, så att du kan planera din budget.

  5.  Kundvänlighet: SVGVVS har mycket hög kundnöjdhet och strävar efter att alltid leverera en bra service. Kunden ger oss bra recensioner med 4,9 stjärnor i Google!

Användarrecensioner och betyg enligt reco.se och Googles webbplats

Torbjörn Lindwall
Torbjörn Lindwall
www.google.com
Läs mer
“ Hade läckage el-panna. Vi fick hjälp att införskaffa ny panna och en utevärmepump, som monterades. Allt kom snyggt och smidigt på plats av trevlig och kompetent personal.."
David Rejdemyhr
David Rejdemyhr
www.google.com
Läs mer
“Smidig snabb service. Bra kommunikation. Vänligt bemötande. Kan absolut rekommenderas!."
Erik Rignér
Erik Rignér
www.google.com
Läs mer
“Kan varmt rekommendera, vi blev supernöjda med installation av ny diskho och blandare! Pezhman var både snabb, proffsig och trevlig. Kommer definitivt anlita dem igen vid framtida behov!.”
Maria Eriksson
Maria Eriksson
www.google.com
Läs mer
"Fick hjälp med att flytta eluttaget som satt bakom diskmaskinen till ett godkänt ställe under diskbänken samt installation av ny diskmaskin. Trots att jag inte från början beställt tjänsten att forsla bort gamla diskmaskinen gjordes detta då jag frågade om det var möjligt. Trevligt bemötande och snabb och noggrann service. Rekommenderas!"
Peder N
Peder N
www.reco.se
Läs mer
Skandinaviska VVS gruppen ställer upp direkt när läget är ktitiskt. Jag uppskattar mycket Pezhman och hans kolleger som lyssnar på mina tankar och är lyhörda för att rätta till missförstånd som ju är oundvikliga i all byggverksamhet.
Nina K
Nina K
www.reco.se
Läs mer
Som alltid supernöjda! Dök upp snabbt på självaste midsommarafton när vi fick problem med vår varmvattenberedare.
 Anna B
Anna B
www.reco.se
Läs mer
Byte av vattentätare. Bra och snabb service. Lätt att komma i kontakt med.
Thomas S
Thomas S
www.reco.se
Läs mer
Dom kom på den tid vi kommit överens om, och gjorde ett utmärkt arbete, till den kostnad som de sagt. De installerade först en Nibe varmvattenberedare. Några veckor senare kom dom och rensade mitt köksavlopp som det var helstopp i. Thomas Sjösten Jakobsberg.
Cabj real estate service ab
Cabj real estate service ab
www.reco.se
Läs mer
På grund av brådskande vattenproblem sökte vi efter en jour firma, och fick till slut svar hos denna firma. Dom dök upp direkt. Åtgärdade snabbt och bra. Så man kan nästan säga att vi har bytt ut våra gamla rörmokarfirmor som vi har haft samarbete med i 2år + 15år. Dom är nu våra reserver. Mycket nöjda.
Tommy Per-åke S
Tommy Per-åke S
www.reco.se
Läs mer
Jag bytte spolningsinsats på toan. De som utförde uppdraget var noggranna och hela tiden kommunikativa.
Föregående
Nästa

Vi är ditt pålitliga och auktoriserade VVS-företag