Vi installerar, optimerar och utför service på värmecentraler. Våra tjänster inom området:

värmepump-service

Installation av värmepumpar

En värmepump är en kraftfull och energieffektiv lösning för att värma upp ditt hem eller företag, oavsett om det är en luft-vatten, luft-luft eller bergvärmepump.

Vår specialiserade team kan hjälpa dig att välja rätt typ och modell av värmepump som passar dina behov och din fastighet bäst. Vi tar hand om hela installationsprocessen, från planering och förberedelse till själva installationen och driftsättningen. Med vårt fokus på kvalitet och noggrannhet kan du lita på att din värmepump installeras korrekt och effektivt, vilket resulterar i både ökad komfort och lägre energikostnader för dig. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få professionell rådgivning om installation av värmepump!

Installation av fjärrvärmecentral

Installation av fjärrvärmecentral

Att byta ut din gamla fjärrvärmecentral är en viktig investering för att säkerställa att din uppvärmningsanläggning fungerar optimalt och effektivt. Med tiden kan äldre fjärrvärmecentraler förlora sin effektivitet och tillförlitlighet, vilket kan leda till högre energikostnader och ökad risk för driftstopp. Genom att uppgradera till en nyare modell kan du dra nytta av moderna teknologiska framsteg som förbättrar prestanda, energieffektivitet och hållbarhet. Vår expertis garanterar att din övergång till en ny fjärrvärmecentral utförs smidigt och professionellt, vilket ger dig trygghet och komfort i ditt hem.

Styr och reglersystem

Styr och reglersystem

Vi erbjuder kompletta lösningar för styrning och fastighetsautomation för att effektivisera och övervaka energianvändningen.

Förbättra din inomhuskomfort och minska energiförbrukningen med vår avancerade värmestyrningsteknik. Genom att integrera utomhus- och innegivare kan vi skapa skräddarsydda värmesystem som anpassas efter aktuella väderförhållanden och dina individuella önskemål. Njut av en konstant och behaglig inomhustemperatur samtidigt som du sparar pengar och minskar din miljöpåverkan. Upptäck vårt sortiment idag och ta steget mot en mer effektiv och bekväm inomhusmiljö.

Fastighet Service

Injustering av värmesystem

Att säkerställa rätt värmeinjustering i ditt hem är kritiskt för att upprätthålla både komfort och energieffektivitet. Genom en effektiv värmeinjustering kan du njuta av en behaglig inomhusmiljö samtidigt som du minimerar onödig energiförbrukning och därmed även energikostnader.

Det innebär att fördela värmen jämnt i alla rum och anpassa inställningarna efter dina egna behov och preferenser. Injustering av värmesystemet är en av de mest lönsamma och energibesparande åtgärder man kan vidta för sitt befintliga värmesystem. Återbetalningstiden är kort, och problem som obalans värme kan åtgärdas vilket minskar klagomål.

Energibesparing efter injustering av ett värmesystem ligger vanligtvis mellan 10-15%.

Montering av Termostatventiler

Montering av Termostatventiler

Vi utför regelbundet utbyte av radiatorventiler och stamreglerventiler till våra kunder och erbjuder installation av de senaste modellerna till konkurrenskraftiga priser.
Vi rekommenderar att ersätta äldre termostatventiler som är över 10-12 år gamla med moderna alternativ.
Med tiden kan radiatorventiler bli igensatta och leda till problem med dåligt flöde, vilket resulterar i klagomål på värmen eftersom de inte längre kan regleras ordentligt. En annan vanlig förekommande situation är läckage från stiftet som reglerar flödet i termostatventilen.

Avgasare med magnetitfilter

Avgasare med magnetitfilter

Vi tillhandahåller och installerar avgasare med magnetitfilter för värmesystem, vilket skyddar och bevarar ert värmesystem fritt från syre. Vårt erbjudande innefattar en komplett installation av avgasare med magnetitfilter, som säkerställer att ert värmesystem förblir syrefritt och förhindrar korrosion, vilket i sin tur förlänger dess livslängd och ökar effektiviteten.

Med våra avgasare behöver ni inte längre lufta radiatorsystemet.

VVS-isolering

VVS-isolering

Värmeförlusten genom äldre isolerade värmeledningar kan variera avsevärt, påverkad av flera faktorer såsom temperaturgradienten mellan ledningen och dess omgivning, ledningens längd, dess diameter och de specifika material som används i ledningen. Studier och erfarenheter från olika branscher visar att energiförlusten genom äldre isolerade värmeledningar vanligtvis är betydande och kan uppgå till 20-30% eller mer i vissa extrema fall.

Vi erbjuder skräddarsydd värmeisolering av värmeledningar för att effektivt minimera dessa energiförluster och därigenom förbättra din driftseffektivitet. Kontakta oss idag för att maximera din energieffektivitet!

Nyhetsbrev
Genom att fylla i formuläret bredvid och anmäla dig till vårt nyhetsbrev ger du ditt samtycke till att Skandinaviska VVS Gruppen AB kan använda din data och webbhistorik för att kontakta dig med exklusiva erbjudanden, inspirerande artiklar och viktig information. Vi sparar ditt namn, e-postadress och telefonnummer för att kunna erbjuda dig bästa möjliga service.Du kan när som helst välja att avregistrera dig.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Den allmänna dataskyddsförordningen är en EU-förordning om informationssekretess inom Europeiska unionen och Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. GDPR är en viktig komponent i EU:s integritetslagstiftning och mänskliga rättigheter,