ELEKTRIKER ELLER RÖRMOKARE STOCKHOLM 24/7

SVGVVS HAR LÅNG ERFARENHET AV ELEKTRISKA INSTALLATIONER MED HÖGT KVALIFICERAD OCH CERTIFIERAD PERSONAL. VI TAR BÅDE SMÅ OCH STORA JOBB OCH VI ÄR BEREDDA ATT LÖSA DITT ELPROBLEM PÅ ETT EFFEKTIVT OCH PROFESSIONELLT SÄTT I STOCKHOLMS LÄN.

Rörmokare Norrort Järfälla Täby med omnejd

Skandinaviska VVS Gruppen är ett Säkert Vatten auktoriserat VVS-företag beläget i Stockholm, som erbjuder dig som kund pålitliga och kvalificerade rörmokare. Våra rörmokare åtar sig uppdrag åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Norrort så som i bland annat Järfälla och Täby.

Stora som små uppdrag 

Oavsett om det gäller service, ombyggnation eller nybyggnation finns vi tillgängliga med vår breda yrkeskunskap och gedigna erfarenhet av VVS-arbete. Vi åtar oss alla typer av arbeten, allt från enklare servicejobb till större entreprenader, inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Hos Skandinaviska VVS Gruppen får du i Norrort så som exempelvis Täby eller Järfälla alltid tillgång till goda råd och kvick service, oavsett om du bara är ute efter en kran till ditt kök eller en total badrumsrenovering. Samtliga av våra medarbetare är utbildade certifikatmontörer med mångårig praktisk och teoretisk erfarenhet av VVS och rörmokeri i Stockholm.

Fokus på detalj och helhet

I oss hittar du en trygg och flexibel partner som har vana av att arbeta med både fokus på de små detaljerna och på den stora helheten. Tack vare vårt tekniska kunnande och långa erfarenhet, kan vi tillhandahålla våra beställare arbeten som genomsyras av hög kvalitet och god service. Vi satsar även på ny teknik och uppdaterar oss i form av arbetsredskap och arbetsmetodik, för att kontinuerligt uppnå det bästa och mest tillfredsställande resultaten på marknaden. 

Jour Rörmokare Stockholm län 24/7

Skandinaviska VVS Gruppen är ett Säkert Vatten auktoriserat VVS-företag beläget i Stockholm stad, som erbjuder dig som kund pålitliga och kvalificerade rörmokare. Vi åtar oss uppdrag åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

VVS-jour dygnet runt vid akuta problem.

Är olyckan framme och du behöver en rörmokare är vår rörjour Stockholms stad det snabbaste alternativet.

Vi är oftast på plats inom 1 timme i Stockholms stad, och vi är redo att hjälpa dig när som helst, 24/7. Våra servicebilar har allt verktyg och allt material för att lösa akuta problem oavsett tid på dygnet.

Välkommen att höra av dig till oss och berätta hur vi kan hjälpa dig!

SKICKA

En del av vad vi gör inom VVS!

  • Installation/reparation av alla typer av värmepumpar och varmvattenberedare
  • Installation av diskmaskiner, tvättmaskiner och övriga vitvaror
  • Problem med avlopp eller andra rörsystem
  • Rördragning i kök, badrum och andra våtutrymmen 
  • Installation av toalettstolar, badkar och kranar mm
  • Stambyten
  • Golvvärme

Boka hantverkare

Boka önskad hantverkare, tid och dag.

Kostnadsfri Offert

Få en kostnadsfri offert för våra olika tjänster.

VI ÄR AUKTORISERADE
null
null
null