Rörmokare I Stockholm

Behöver du en prisvärd rörmokare i Stockholms län som kan lösa dina VVS-problem snabbt och proffsigt?

Ibland händer det oförutsägbara på de värsta tidpunkterna, som ett stopp i avloppet, eller en svår vattenläcka. När olyckan inträffar är det därför bra om du känner till en rutinerad och pålitlig rörmokare, som dessutom arbetar på jour dygnet runt. Våra duktiga och erfarna rörmokare är bereda för att hjälpa våra  privat kung  liksom företag, oavsett uppdrag storleken på både planerad och akut ärende. 

rörmokare jour stockholm med snabbaste service

Vi på Skandinaviska VVS-gruppen AB kan hjälpa dig att lösa dina akuta VVS-problem!

Om du stöter på några oplanerade VVS-problem, såsom läckande rör, avloppsrensning eller stamspolning, kan vi hjälpa dig. Våra professionella rörmokare jobbar både med jour- och planerade uppdrag och kan vara på plats inom två timmar inom Stockholmsområdet. Vi tar uppdrag från hela Stor-Stockholm med ett fast pris och framkörningsavgift på upp till sex mil.

Vi kan hjälpa dig med alla typer av VVS-arbeten!

Vår expertis sträcker sig från rörinspektion, rördragning, installation, fastigheter, undercentraler, avloppsrensning, stamspolning till vattenläckor och mycket mer. Vi är en flexibel och trygg firma som har en helhetssyn på alla våra arbeten. Vi erbjuder även VVS-jour för de mest akuta problemen och löser dem snabbt och enkelt med stor noggrannhet. Vi tar på oss VVS-problem från privatpersoner, företagare, entreprenörer eller bostadsrättsföreningar. Hos oss finns inget problem som är för litet eller för stort.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för akut hjälp!

Vi är tillgängliga dygnet runt och kan hjälpa dig med alla typer av VVS-problem. Vårt team erbjuder alltid experthjälp med snabb och effektiv service. Förutom VVS-tjänster, kan vi även hjälpa dig med el, värme, installationer samt renovering av badrum och kök. På vår hemsida hittar du mer information om våra olika tjänster och vår kontaktinformation, inklusive numret till vår rör-jour i Stockholm.

Vi har även en webbutik för VVS-produkter!

Hos oss kan du köpa högkvalitativa produkter till ett konkurrenskraftigt pris. Det är viktigt för oss att du som kund får en smidig och enkel köpupplevelse när du handlar från vår webbutik. Vi erbjuder professionell installation med korta väntetider. Som auktoriserad Vaillant-återförsäljare och servicepartner samt Mitsubishi-återförsäljare i Stockholm kan du vara säker på att du får högkvalitativa produkter och tjänster.

Hela geoTHERM perform värmepumpssystemets utmärkta prestanda bidrar även till att hålla nere löpande värmekostnader. geoTHERM perform - Extra komfort med kylning

RÖRMOKARE MED JOUR 24/7 I STOCKHOLM

Vi på Skandinaviska VVS-gruppen AB kan hjälpa dig att lösa dina akuta VVS-problem! Våra välutbildade rörmokare jobbar på både jour och planerad uppdrag och kan vara på plats i hushåll inom Stockholmsområdet inom 2 timmar. Vi åtar oss uppdrag från hela stor Stockholm med fast pris och framkörningsavgift upp till 6 mil.

Vi kan hjälpa dig med alla typer av VVS-arbeten, bland annat värmepumpar, rörinspektion, rördragning, installation, fastighet, undercentralen, avloppsrensning, stamspolning, och vattenläckor med mera.. 

 Vi är en trygg och flexibel firma som arbetar med fokus på detaljer och helhet i alla våra arbeten.  Vi erbjuder VVS-jour för de mest akuta problemen och vi löser dem snabbt och enkelt, med stor noggrannhet. Vi kan hjälpa dig med dina VVS-problem oavsett om du är privatperson, företagare, entreprenör eller bostadsrättsförening. Inget problem är för litet eller för stort för oss att ta oss an.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på SVGVVS om du behöver hjälp med ett akut VVS-problem! Vi är här för dig dygnet runt och kan hjälpa dig med alla möjliga typer av problem. Hos oss får du alltid experthjälp, snabbt och effektivt. Vi erbjuder alltid god service, snabb kommunikation och givetvis har vi en otroligt bred yrkesvana. Förutom VVS, erbjuder vi dessutom tjänster inom el, värme, installationer samt renovering av badrum och kök. Du kan läsa mer om våra olika tjänster på vår hemsida, där du även hittar vår kontaktinformation samt numret till vår rör-jour i Stockholm.

Vi har även webb butik för värmepumpar och vvs. Vilket som ger dig möjligheten att köpa vvs produkter med professionellt installation med korta vänte tider. 

Vi är Auktoriserad Vaillant återförsäjare och service partner samt Mitsubishi återförsäljare i Stockholm. 

Användarrecensioner och betyg enligt reco.se och Googles webbplats

Torbjörn Lindwall
Torbjörn Lindwall
www.google.com
Read More
“ Hade läckage el-panna. Vi fick hjälp att införskaffa ny panna och en utevärmepump, som monterades. Allt kom snyggt och smidigt på plats av trevlig och kompetent personal.."
David Rejdemyhr
David Rejdemyhr
www.google.com
Read More
“Smidig snabb service. Bra kommunikation. Vänligt bemötande. Kan absolut rekommenderas!."
Erik Rignér
Erik Rignér
www.google.com
Read More
“Kan varmt rekommendera, vi blev supernöjda med installation av ny diskho och blandare! Pezhman var både snabb, proffsig och trevlig. Kommer definitivt anlita dem igen vid framtida behov!.”
Maria Eriksson
Maria Eriksson
www.google.com
Read More
"Fick hjälp med att flytta eluttaget som satt bakom diskmaskinen till ett godkänt ställe under diskbänken samt installation av ny diskmaskin. Trots att jag inte från början beställt tjänsten att forsla bort gamla diskmaskinen gjordes detta då jag frågade om det var möjligt. Trevligt bemötande och snabb och noggrann service. Rekommenderas!"
Peder N
Peder N
www.reco.se
Read More
Skandinaviska VVS gruppen ställer upp direkt när läget är ktitiskt. Jag uppskattar mycket Pezhman och hans kolleger som lyssnar på mina tankar och är lyhörda för att rätta till missförstånd som ju är oundvikliga i all byggverksamhet.
Nina K
Nina K
www.reco.se
Read More
Som alltid supernöjda! Dök upp snabbt på självaste midsommarafton när vi fick problem med vår varmvattenberedare.
 Anna B
Anna B
www.reco.se
Read More
Byte av vattentätare. Bra och snabb service. Lätt att komma i kontakt med.
Thomas S
Thomas S
www.reco.se
Read More
Dom kom på den tid vi kommit överens om, och gjorde ett utmärkt arbete, till den kostnad som de sagt. De installerade först en Nibe varmvattenberedare. Några veckor senare kom dom och rensade mitt köksavlopp som det var helstopp i. Thomas Sjösten Jakobsberg.
Cabj real estate service ab
Cabj real estate service ab
www.reco.se
Read More
På grund av brådskande vattenproblem sökte vi efter en jour firma, och fick till slut svar hos denna firma. Dom dök upp direkt. Åtgärdade snabbt och bra. Så man kan nästan säga att vi har bytt ut våra gamla rörmokarfirmor som vi har haft samarbete med i 2år + 15år. Dom är nu våra reserver. Mycket nöjda.
Tommy Per-åke S
Tommy Per-åke S
www.reco.se
Read More
Jag bytte spolningsinsats på toan. De som utförde uppdraget var noggranna och hela tiden kommunikativa.
Previous
Next

Vi är ditt pålitliga och auktoriserade VVS-företag