Rörmokare I Stockholm

rörmokare_järfälla

Behöver du en prisvärd rörmokare i Stockholms län som kan lösa dina VVS-problem snabbt?

Ibland händer det oförutsägbara på de värsta tidpunkterna, som ett stopp i avloppet, eller en svår vattenläcka. När olyckan inträffar är det därför bra om du känner till en rutinerad och pålitlig rörmokare, som dessutom arbetar på jour dygnet runt.

- vi är Auktoriserad -

Jour-rörmokare Stockholm län 24/7

Skandinaviska VVS-gruppen är ett Säkert Vatten-auktoriserat VVS-företag beläget i Stockholm stad, som erbjuder dig som kund pålitliga och kvalificerade rörmokare. Vi åtar oss uppdrag åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

VVS-jour dygnet runt vid akuta problem.

Är olyckan framme och du behöver en rörmokare är vår rör-jour Stockholms stad det snabbaste alternativet.

Vi är oftast på plats inom 1 timme i Stockholms stad, och vi är redo att hjälpa dig när som helst, 24/7. Våra servicebilar har alla verktyg och allt material för att lösa akuta problem oavsett tid på dygnet

  • Installation/reparation av alla typer av värmepumpar och varmvattenberedare
  • Installation av diskmaskiner, tvättmaskiner och övriga vitvaror
  • Problem med avlopp eller andra rörsystem
  • Rördragning i kök, badrum och andra våtutrymmen
  • Installation av toalettstolar, badkar och kranar mm
  • Stambyten
  • Golvvärme
järfälla jour rörmokare

RÖRMOKARE MED JOUR 24/7 I STOCKHOLM

Vi på Skandinaviska VVS-gruppen AB kan hjälpa dig att lösa dina akuta VVS-problem! Våra välutbildade rörmokare jobbar på jour och kan vara på plats i hushåll inom Stockholmsområdet inom en timme. Vi tar oss främst an uppdrag i Norrort, i områden som bland annat Järfälla och Täby. Men vi erbjuder även våra tjänster i de övriga delarna av Stockholms stad.

Vi kan hjälpa dig med alla typer av VVS-arbeten, bland annat avloppsrensning, och vattenläckor. Vi är en trygg och flexibel firma som arbetar med fokus på detaljer och helhet i alla våra arbeten.  Vi erbjuder VVS-jour för de mest akuta problemen och vi löser dem snabbt och enkelt, med stor noggrannhet. Vi kan hjälpa dig med dina VVS-problem oavsett om du är privatperson, företagare, entreprenör eller bostadsrättsförening. Inget problem är för litet eller för stort för oss att ta oss an.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på SVGVVS om du behöver hjälp med ett akut VVS-problem! Vi är här för dig dygnet runt och kan hjälpa dig med alla möjliga typer av problem. Hos oss får du alltid experthjälp, snabbt och effektivt. Vi erbjuder alltid god service, snabb kommunikation och givetvis har vi en otroligt bred yrkesvana. Förutom VVS, erbjuder vi dessutom tjänster inom el, värme, installationer samt renovering av badrum och kök. Du kan läsa mer om våra olika tjänster på vår hemsida, där du även hittar vår kontaktinformation samt numret till vår rör-jour i Stockholm.

Fokus På Detalj Och Helhet

I oss hittar du en trygg och flexibel partner som har vana av att arbeta med både fokus på de små detaljerna och på den stora helheten. Tack vare vårt tekniska kunnande och långa erfarenhet, kan vi tillhandahålla våra beställare arbeten som genomsyras av hög kvalitet och god service. Vi satsar även på ny teknik och uppdaterar oss i form av arbetsredskap och arbetsmetodik, för att kontinuerligt uppnå det bästa och mest tillfredsställande resultaten på marknaden.

rörmokare jour stockholm med snabbaste service
bra_rörmokare_stockholm

RÖRMOKARTJÄNSTER

Det är lätt att drabbas av stopp i toaletten, stopp i avloppet, stopp i köket eller stopp i handfatet. Stopp i toaletten är ett återkommande problem som helt klart kan leda till stora bekymmer – särskilt om problemet inte kan avhjälpas snabbt. Det finns massor av propplösande medel att köpa men dessa innehåller starka kemikalier som är skadliga för miljö och hälsa. Det är därför det är bättre att fixa problemet med en professionell rörmokare. Ett väl fungerande avloppssystem är avgörande för att vardagen ska fungera.
Med förebyggande åtgärder som avloppsrensning, kan många problem som resulterar i stopp i avloppet undvikas.
Våra rörmokare i Stockholms län har omfattande erfarenhet av rörinspektion, avloppsrensning och avloppsservice.
Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er med dina avloppsproblem, vi är tillgängliga 24/7 när ni behöver oss.

RÖRMOKARE NORRORT JÄRFÄLLA TÄBY MED OMNEJD

Skandinaviska VVS-gruppen är ett Säkert Vatten-auktoriserat VVS-företag beläget i Stockholm, som erbjuder dig som kund pålitliga och kvalificerade rörmokare. Våra rörmokare åtar sig uppdrag åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Norrort så som i bland annat Järfälla och Täby.

stora som små uppdrag

Oavsett om det gäller service, ombyggnation eller nybyggnation finns vi tillgängliga med vår breda yrkeskunskap och gedigna erfarenhet av VVS-arbete. Vi åtar oss alla typer av arbeten, allt från enklare servicejobb till större entreprenader, inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Hos Skandinaviska VVS-gruppen får du i Norrort så som exempelvis Täby eller Järfälla alltid tillgång till goda råd och snabb service, oavsett om du bara är ute efter en kran till ditt kök eller en total badrumsrenovering. Samtliga av våra medarbetare är utbildade certifikat-montörer med mångårig praktisk och teoretisk erfarenhet av VVS och rörmokeri i Stockholm.