Dincertifierad rörmokare i Nykvarn

Vi på Skandinaviska VVS Gruppen AB är stolta över att erbjuda högkvalitativa rörmokertjänster i Nykvarn och omkringliggande områden. Vi strävar alltid efter att uppnå kundens fulla nöjdhet genom att erbjuda tjänster av högsta kvalitet, utförda av våra erfarna och certifierade rörmokare.

Vårt team av rörmokare i Nykvarn är välutbildade och har erfarenhet av att hantera alla typer av rörmokeriarbeten. Vi erbjuder en omfattande lista av tjänster, inklusive installation och underhåll av olika typer av värmesystem och värmepumpar, stopp i avlopp, läckagesökning och lagning, vitvaruinstallation, rördragning, golvvärme, VVS-entreprenörstjänster och fastighetsservice med mera.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster både till privata kunder och företag i Nykvarn. Vi är tillgängliga för både jour- och planerade uppdrag, och vi ser alltid till att våra kunder får den högsta möjliga servicenivån och kvaliteten på våra utförda arbeten.

Kontakta oss idag för att diskutera dina rörmokeribehov i Nykvarn. Vi lovar att erbjuda dig den bästa servicen och kvaliteten på marknaden.

Hos Skandinaviska VVS-gruppen AB får du alltid tillgång till goda råd och snabb service, oavsett om du behöver en ny kran till ditt kök eller en total badrumsrenovering. Våra medarbetare är utbildade certifikatmontörer med lång erfarenhet av VVS och rörmokeri i Nykvarn. Vi erbjuder ett brett utbud av professionella VVS-tjänster, inklusive:

 • VVS-installationer för kök, toalett, badrum eller tvättstugor vid renovering eller nybyggnation.
 • VVS-jour för akuta problem, dygnet runt i Nykvarn.
 • Installation, montering och reparation av blandare från FM-Matsson, Hansgrohe, Tapwell med flera, i köksblandare, tvättställsblandare och duschblandare.
 • Byten, installationer och erbjudanden på WC-stolar från IFÖ, Laufen, Gustavsberg med flera.
 • Underhåll och reparation av alla typer av värmesystem, oavsett storlek.
 • Byte av vattenmätarkonsol.
 • Avloppsrensning vid stopp i toaletten, diskhon eller avloppstammen.
 • Installation och reparation av golvvärme.
 • Helhetsansvar för badrumsrenoveringar, från planering till avslut.
 • Försäljning, installation och service av värmepumpar från Nibe, Mitsubishi, Vaillant, CTC, Thermia, Bosh, IVT, Daikin med flera.
 • Diskmaskinsinstallation.
 • Tvättmaskinsinstallation.
 • Försäljning, installation och reparation av varmvattenberedare.

Vi är stolta över att vara auktoriserad återförsäljare och servicepartner för Vaillant och Mitsubishi Electric, vilket visar på vår höga standard och kompetens inom VVS-branschen.

Välj Skandinaviska VVS-gruppen AB

Rörmokare Nykvarn Jour 24/7

Vår jourtjänst är tillgänglig dygnet runt, året runt, så du kan ringa oss när som helst och få hjälp omedelbart. Våra professionella VVS-tekniker är utrustade med den senaste tekniken och har lång erfarenhet av att hantera alla typer av rörproblem. Vi tar hand om allt från mindre reparationer till stora renoveringsprojekt, och vi ser till att du får den hjälp du behöver så snabbt som möjligt.

Vi förstår att rörproblem kan uppstå när som helst och kan orsaka stor obehag. Därför erbjuder vi snabb service och konkurrenskraftiga priser för att hjälpa dig att lösa problemet så snabbt och enkelt som möjligt. Och med vårt fokus på kvalitet och kundnöjdhet kan du alltid lita på att vi gör allt vi kan för att uppfylla dina behov och önskemål.

Vi är Auktoriserad Vaillant återförsäljare och servicepartner samt Mitsubishi electric återförsäljare.

Så om du behöver hjälp med ditt VVS-system, tveka inte att kontakta Skandinaviska VVS Gruppen AB. Vi är din pålitliga partner för akuta och planerade VVS-ärenden.

Badrumsrenovering-Avloppsrensning-Rörmokare Täby -Rörmokare Solna-Rörmokare Danderyd

Badrumsrenovering Nykvarn

Vi hjälper dig att bygga ditt drömbadrum.

Har du tankar på att renovera eller bygga ett nytt badrum? Vi hjälper dig gärna med din badrumsrenovering utifrån dina specifika önskemål. Vi ser till att förverkliga dina badrumsdrömmar utan att kompromissa gällande vare sig funktion eller kvalitet.

Oavsett hur stort eller litet projektet är – om det handlar om en helhetslösning eller bara mindre del som behöver rustas upp – så vill vi hjälpa dig.

Rörmokare Täby -Rörmokare Solna-Rörmokare Danderyd

Värmepumpar -Nykvarn

Som stolt återförsäljare och servicepartner av Vaillant och försäljare och installatör av Mitsubishi Electric i Nykvarn och norrort är vi på Skandinaviska VVS Gruppen AB här för att hjälpa dig att välja den bästa värmepumpen för ditt hem eller företag.

Vi kan hjälpa dig med allt från beräkning till installation och underhåll av dina värmepumpar, inklusive bergvärmepumpar, luftvattenvärmepumpar och luft-luftvärmepumpar. Vi arbetar snabbt och effektivt för att säkerställa att du får den bästa lösningen för dina behov.

Avloppsrensning-Rörmokare Täby -Rörmokare Solna-Rörmokare Danderyd

Avloppsrensning-Stopp I Avlopp Nykvarn

Stopp i avloppsledningar kan uppstå när som helst och orsaka allvarliga problem för både hem- och fastighetsägare. Det kan leda till obehagliga lukter, översvämningar och till och med skador på fastigheten om det inte åtgärdas i tid.

Vår erfarna personal på Skandinaviska VVS Gruppen är här för att hjälpa dig med alla typer av avloppsproblem – oavsett om det gäller kommunala eller privata anläggningar. Vi är baserade i hela Stor Stockholm och är tillgängliga dygnet runt, året runt för att lösa dina avloppsbekymmer.

Vi har en snabb och pålitlig service som vi är stolta över. Våra rörmokare är oftast på plats inom en timme efter att du kontaktat oss, så du kan känna dig trygg i att vi snabbt kommer att ta hand om ditt problem.

Spara Med ROT-Avdraget-Avloppsrensning-Rörmokare Täby -Rörmokare Solna-Rörmokare Danderyd

Spara Med ROT-Avdraget

ROT-avdraget ger dig fördelaktigt pris när du renoverar och gör tillbyggnad.

Tack vare ROT-avdraget kan du som äger din bostad dra av 30% av arbetskostnaden när du väljer att anlita våra VVS-tjänster.
ROT-avdrag gör våra priser ännu mer konkurrenskraftiga, med upp till 50 000 SEK som kan dras av med ROT-avdraget per person och år.

Skandinaviska VVS-gruppen hjälper dig med allt inom VVS i Nykvarn. Allt vi utför görs av våra professionella och certifierad rörmokare på bästa sätt och du kan utnyttja ROT-avdraget.

Du har även möjlighet att dra av en delar av renoveringskostnader som t.ex. förbättringsutgifter vid en eventuell försäljning. Läs mer om de skattemässiga reglerna här!

Fastighet Service

Rörmokare Täby -Rörmokare Solna-Rörmokare Danderyd

Fastigheter kan vara krävande och oönskade problem med el och VVS kan uppstå när som helst och var som helst i byggnaden. Med ett serviceavtal kan fastighetschefer undvika stora skador och obehag genom regelbundna kontroller. Hos Skandinaviska VVS-gruppen kan din fastighet få både planerad och akut hjälp, samt regelbunden kontroll för att förebygga problem. Låt oss ta hand om din fastighets behov så att du kan fokusera på att driva din verksamhet.

Värmepump och VVS butik

Värmepump och VVS butik-Avloppsrensning-Rörmokare Täby -Rörmokare Solna-Rörmokare Danderyd

Välkommen till vår webbshop där du hittar allt du behöver inom VVS och värmepumpar.

Vi har ett stort utbud av produkter och tjänster som passar både privatpersoner och företag. Hos oss kan du köpa både produkter och tjänster samtidigt med korta leveranstider för både leverans och installation.

Vi säljer även luft-luft värmepumpar men dessa säljer vi endast med installation på grund av köldmedjelagen.

Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina VVS- och värmepumpsbehov.

Användarrecensioner och betyg enligt reco.se och Googles webbplats

Torbjörn Lindwall
Torbjörn Lindwall
www.google.com
Läs mer
“ Hade läckage el-panna. Vi fick hjälp att införskaffa ny panna och en utevärmepump, som monterades. Allt kom snyggt och smidigt på plats av trevlig och kompetent personal.."
David Rejdemyhr
David Rejdemyhr
www.google.com
Läs mer
“Smidig snabb service. Bra kommunikation. Vänligt bemötande. Kan absolut rekommenderas!."
Erik Rignér
Erik Rignér
www.google.com
Läs mer
“Kan varmt rekommendera, vi blev supernöjda med installation av ny diskho och blandare! Pezhman var både snabb, proffsig och trevlig. Kommer definitivt anlita dem igen vid framtida behov!.”
Maria Eriksson
Maria Eriksson
www.google.com
Läs mer
"Fick hjälp med att flytta eluttaget som satt bakom diskmaskinen till ett godkänt ställe under diskbänken samt installation av ny diskmaskin. Trots att jag inte från början beställt tjänsten att forsla bort gamla diskmaskinen gjordes detta då jag frågade om det var möjligt. Trevligt bemötande och snabb och noggrann service. Rekommenderas!"
Peder N
Peder N
www.reco.se
Läs mer
Skandinaviska VVS gruppen ställer upp direkt när läget är ktitiskt. Jag uppskattar mycket Pezhman och hans kolleger som lyssnar på mina tankar och är lyhörda för att rätta till missförstånd som ju är oundvikliga i all byggverksamhet.
Nina K
Nina K
www.reco.se
Läs mer
Som alltid supernöjda! Dök upp snabbt på självaste midsommarafton när vi fick problem med vår varmvattenberedare.
 Anna B
Anna B
www.reco.se
Läs mer
Byte av vattentätare. Bra och snabb service. Lätt att komma i kontakt med.
Thomas S
Thomas S
www.reco.se
Läs mer
Dom kom på den tid vi kommit överens om, och gjorde ett utmärkt arbete, till den kostnad som de sagt. De installerade först en Nibe varmvattenberedare. Några veckor senare kom dom och rensade mitt köksavlopp som det var helstopp i. Thomas Sjösten Jakobsberg.
Cabj real estate service ab
Cabj real estate service ab
www.reco.se
Läs mer
På grund av brådskande vattenproblem sökte vi efter en jour firma, och fick till slut svar hos denna firma. Dom dök upp direkt. Åtgärdade snabbt och bra. Så man kan nästan säga att vi har bytt ut våra gamla rörmokarfirmor som vi har haft samarbete med i 2år + 15år. Dom är nu våra reserver. Mycket nöjda.
Tommy Per-åke S
Tommy Per-åke S
www.reco.se
Läs mer
Jag bytte spolningsinsats på toan. De som utförde uppdraget var noggranna och hela tiden kommunikativa.
Previous
Nästa

Vi är ditt pålitliga och auktoriserade VVS-företag