Kontakta din Rörmokare

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Adress
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Den allmänna dataskyddsförordningen är en EU-förordning om informationssekretess inom Europeiska unionen och Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. GDPR är en viktig komponent i EU:s integritetslagstiftning och mänskliga rättigheter,
Rörmokare
Behöver du en prisvärd rörmokare i Stockholms län som kan lösa dina VVS-problem snabbt och proffsigt?

Ibland händer det oförutsägbara på de värsta tidpunkterna, som ett stopp i avloppet, eller en svår vattenläcka. När olyckan inträffar är det därför bra om du känner till en rutinerad och pålitlig rörmokare, som dessutom arbetar på jour dygnet runt. Våra duktiga och erfarna rörmokare är bereda för att hjälpa våra  privat kung  liksom företag, oavsett uppdrag storleken på både planerad och akut ärende. 

Rörmokare
Du är alltid välkommen att kontakta oss för akut hjälp!

Vi är tillgängliga dygnet runt och kan hjälpa dig med alla typer av VVS-problem. Vårt team erbjuder alltid experthjälp med snabb och effektiv service. Förutom VVS-tjänster, kan vi även hjälpa dig med el, värme, installationer samt renovering av badrum och kök. På vår hemsida hittar du mer information om våra olika tjänster och vår kontaktinformation, inklusive numret till vår rör-jour i Stockholm.

Rörmokare
Vi kan hjälpa dig med alla typer av VVS-arbeten!

Vår expertis sträcker sig från rörinspektion, rördragning, installation, fastigheter, undercentraler, avloppsrensning, stamspolning till vattenläckor och mycket mer. Vi är en flexibel och trygg firma som har en helhetssyn på alla våra arbeten. Vi erbjuder även VVS-jour för de mest akuta problemen och löser dem snabbt och enkelt med stor noggrannhet. Vi tar på oss VVS-problem från privatpersoner, företagare, entreprenörer eller bostadsrättsföreningar. Hos oss finns inget problem som är för litet eller för stort.

Vi är ditt pålitliga och auktoriserade VVS-företag

På Skandinaviska vvs gruppen arbetar vi i hela Stockholms län och sträcker sig över alla dess kommuner och områden Kontakta oss oavsett vilken kommun i Stockholms län du bor i.