Rörmokare I Stockholm

Behöver du en prisvärd rörmokare i Stockholms län som kan lösa dina VVS-problem snabbt och proffsigt?

Ibland händer det oförutsägbara på de värsta tidpunkterna, som ett stopp i avloppet, eller en svår vattenläcka. När olyckan inträffar är det därför bra om du känner till en rutinerad och pålitlig rörmokare, som dessutom arbetar på jour dygnet runt. Våra duktiga och erfarna rörmokare är bereda för att hjälpa våra  privat kung  liksom företag, oavsett uppdrag storleken på både planerad och akut ärende. 

Rörmokare

Vi på Skandinaviska VVS-gruppen AB kan hjälpa dig att lösa dina akuta VVS-problem!

Om du stöter på några oplanerade VVS-problem, såsom läckande rör, avloppsrensning eller stamspolning, kan vi hjälpa dig. Våra professionella rörmokare jobbar både med jour- och planerade uppdrag och kan vara på plats inom två timmar inom Stockholmsområdet. Vi tar uppdrag från hela Stor-Stockholm med ett fast pris och framkörningsavgift på upp till sex mil.

Rörmokare

Vi kan hjälpa dig med alla typer av VVS-arbeten!

Vår expertis sträcker sig från rörinspektion, rördragning, installation, fastigheter, undercentraler, avloppsrensning, stamspolning till vattenläckor och mycket mer. Vi är en flexibel och trygg firma som har en helhetssyn på alla våra arbeten. Vi erbjuder även VVS-jour för de mest akuta problemen och löser dem snabbt och enkelt med stor noggrannhet. Vi tar på oss VVS-problem från privatpersoner, företagare, entreprenörer eller bostadsrättsföreningar. Hos oss finns inget problem som är för litet eller för stort.

Rörmokare Stockholm

Du är alltid välkommen att kontakta oss för akut hjälp!

Vi är tillgängliga dygnet runt och kan hjälpa dig med alla typer av VVS-problem. Vårt team erbjuder alltid experthjälp med snabb och effektiv service. Förutom VVS-tjänster, kan vi även hjälpa dig med el, värme, installationer samt renovering av badrum och kök. På vår hemsida hittar du mer information om våra olika tjänster och vår kontaktinformation, inklusive numret till vår rör-jour i Stockholm.

Rörmokare

Vi har även en webbutik för VVS-produkter!

Hos oss kan du köpa högkvalitativa produkter till ett konkurrenskraftigt pris. Det är viktigt för oss att du som kund får en smidig och enkel köpupplevelse när du handlar från vår webbutik. Vi erbjuder professionell installation med korta väntetider. Som auktoriserad Vaillant-återförsäljare och servicepartner samt Mitsubishi-återförsäljare i Stockholm kan du vara säker på att du får högkvalitativa produkter och tjänster.

Rörmokare

Vi är ditt pålitliga och auktoriserade VVS-företag

På Skandinaviska vvs gruppen arbetar vi i hela Stockholms län och sträcker sig över alla dess kommuner och områden Kontakta oss oavsett vilken kommun i Stockholms län du bor i.