svg-elektriker-1
BOKA ELEKTRIKER

24H JOUR ELEKTRIKER

08-409 033 24

Jour elektriker

Oförutsedda problem med elen kan ske när som helst under dygnet. Har du elektriska problem är vår eljour snabbt på plats. Vi utför alla sorters el-arbeten under jour tid vare sig ditt hus är strömlöst eller din elpanna slutat fungera. Vår eljour i Stockholm är bemannad dygnet runt och våra elektriker är certifierade med mångårig erfarenhet från branschen.

ELEKTRIKER STOCKHOLM 24/7

SVGVVS Elakut Service har lång erfarenhet och utbildad personal inom El. Vi åtar oss både små och stora projekten som elektriker i Stockholm län.

Vi arbetar med privatpersoner såväl som företag samt bostadsrättsföreningar, vi fixar luftig lukt, inkommande väsande, synliga gnistor  och utför värmepumpservice.

Det är viktigt för oss att vi utför kvalitetsarbete och att du som kund är nöjd, det är därför vårt personal är certifierad och vår arbete är har garanti.

Erfarna elektriker med kunden i fokus

Hos Skandinaviska VVS Gruppen finner du ett heltäckande utbud av eltjänster, varav samtliga är utförda på ett professionellt sätt av våra certifierade och erfarna elektriker. Vi åtar oss allt från mindre elinstallationer till större entreprenader i Stockholm, och vår målsättning är att kontinuerligt utvecklas för att kunna tillgodose kundernas varierande behov.

Brett utbud av tjänster 

Inga jobb är för stora eller för små för oss. Med den breda kunskapen vi besitter är vi redo att hantera de vanligast förekommande elproblemen som dyker upp, både vid nyinstallation och elservice. Vi är måna om dig som kund och ser till att utföra så bra installationer som möjligt, oavsett om det rör sig om installation av vitvaror, omdragning eller utomhusbelysning.

Energisparande och kostnadseffektiva

När vi utför en elinstallation strävar vi alltid efter att åstadkomma en lösning som är både kostnadseffektiv och energisparande. Elektricitet kan utgöra en väsentlig del av kostnaden i ett hem, varav vi gör allt vi kan för att hålla kostnaderna på en rimlig och hanterbar nivå för dig som kund.

Välkommen att höra av dig till oss och berätta hur vi kan hjälpa dig!

SKICKA

En del av vad vi gör inom el!

  • Installation/reparation av alla typer av värmepumpar och varmvattenberedare
  • Installation av diskmaskiner, tvättmaskiner och övriga vitvaror
  • Felsökning av elektriska problem
  • Elinstallationer 
  • Installation av spotlights samt övrig belysning

Boka hantverkare

Boka önskad hantverkare, tid och dag.

Kostnadsfri Offert

Få en kostnadsfri offert för våra olika tjänster.

VI ÄR AUKTORISERADE
null
null
null