Rörmokare Stockholm

Elektriker stockholm

Oförutsedda problem med elen kan ske när som helst under dygnet. Har du elektriska problem är vår el-jour snabbt på plats. Vi utför alla sorters el-arbeten under jour-tid vare sig ditt hus är strömlöst eller din elpanna slutat fungera. Vår el-jour i Stockholm är bemannad dygnet runt och våra elektriker är certifierade med mångårig erfarenhet från branschen.

ELEKTRIKER
i STOCKHOLM 24/7

SVGVVS El-akut Service har lång erfarenhet och utbildad personal inom el. Vi åtar oss både små och stora projekt som elektriker i Stockholms län.

Vi arbetar med privatpersoner såväl som företag samt bostadsrättsföreningar. Vi åtgärdar problem med ventilation och lukt, inkommande väsande, synliga gnistor och utför även värmepump-service.

Det är viktigt för oss att utföra kvalitetsarbete och att du som kund är nöjd. Därför är vår personal certifierad och vi kan erbjuda garanti på väl utfört arbete.

Brett Utbud Av Tjänster

Inga jobb är för stora eller för små för oss. Med den breda kunskapen vi besitter är vi redo att hantera de vanligast förekommande el-problemen som dyker upp, både vid nyinstallation och el-service. Vi är måna om dig som kund och ser till att utföra så bra installationer som möjligt, oavsett om det rör sig om installation av vitvaror, omdragning eller utomhusbelysning.

Erfarna Elektriker Med Kunden I Fokus

Hos Skandinaviska VVS-gruppen finner du ett heltäckande utbud av el-tjänster, varav samtliga är utförda på ett professionellt sätt av våra certifierade och erfarna elektriker. Vi åtar oss allt från mindre elinstallationer till större entreprenader i Stockholm, och vår målsättning är att kontinuerligt utvecklas för att kunna tillgodose kundernas varierande behov.

Energisparande Och Kostnadseffektiva

När vi utför en elinstallation strävar vi alltid efter att åstadkomma en lösning som är både kostnadseffektiv och energisparande. Elektricitet kan utgöra en väsentlig del av kostnaden i ett hem, därav gör vi allt vi kan för att hålla kostnaderna på en rimlig och hanterbar nivå för dig som kund.

  • Installation/reparation av alla typer av värmepumpar och varmvattenberedare
  • Installation av diskmaskiner, tvättmaskiner och övriga vitvaror
  • Felsökning av elektriska problem
  • Elinstallationer
  • Installation av spotlights samt övrig belysning

Användarrecensioner och betyg enligt reco.se och Googles webbplats

Vi är ditt pålitliga och auktoriserade VVS-företag