Elektriker stockholm

Oförutsedda problem med elen kan ske när som helst under dygnet. Har du elektriska problem är vår el-jour snabbt på plats. Vi utför alla sorters el-arbeten under jour-tid vare sig ditt hus är strömlöst eller din elpanna slutat fungera. Vår el-jour i Stockholm är bemannad dygnet runt och våra elektriker är certifierade med mångårig erfarenhet från branschen.

ELEKTRIKER
i STOCKHOLM 24/7

SVGVVS El-akut Service har lång erfarenhet och utbildad personal inom el. Vi åtar oss både små och stora projekt som elektriker i Stockholms län.

Vi arbetar med privatpersoner såväl som företag samt bostadsrättsföreningar. Vi åtgärdar problem med ventilation och lukt, inkommande väsande, synliga gnistor och utför även värmepump-service.

Det är viktigt för oss att utföra kvalitetsarbete och att du som kund är nöjd. Därför är vår personal certifierad och vi kan erbjuda garanti på väl utfört arbete.

Brett Utbud Av Tjänster

Inga jobb är för stora eller för små för oss. Med den breda kunskapen vi besitter är vi redo att hantera de vanligast förekommande el-problemen som dyker upp, både vid nyinstallation och el-service. Vi är måna om dig som kund och ser till att utföra så bra installationer som möjligt, oavsett om det rör sig om installation av vitvaror, omdragning eller utomhusbelysning.

Erfarna Elektriker Med Kunden I Fokus

Hos Skandinaviska VVS-gruppen finner du ett heltäckande utbud av el-tjänster, varav samtliga är utförda på ett professionellt sätt av våra certifierade och erfarna elektriker. Vi åtar oss allt från mindre elinstallationer till större entreprenader i Stockholm, och vår målsättning är att kontinuerligt utvecklas för att kunna tillgodose kundernas varierande behov.

Energisparande Och Kostnadseffektiva

När vi utför en elinstallation strävar vi alltid efter att åstadkomma en lösning som är både kostnadseffektiv och energisparande. Elektricitet kan utgöra en väsentlig del av kostnaden i ett hem, därav gör vi allt vi kan för att hålla kostnaderna på en rimlig och hanterbar nivå för dig som kund.

  • Installation/reparation av alla typer av värmepumpar och varmvattenberedare
  • Installation av diskmaskiner, tvättmaskiner och övriga vitvaror
  • Felsökning av elektriska problem
  • Elinstallationer
  • Installation av spotlights samt övrig belysning

Användarrecensioner och betyg enligt reco.se och Googles webbplats

Torbjörn Lindwall
Torbjörn Lindwall
www.google.com
Read More
“ Hade läckage el-panna. Vi fick hjälp att införskaffa ny panna och en utevärmepump, som monterades. Allt kom snyggt och smidigt på plats av trevlig och kompetent personal.."
David Rejdemyhr
David Rejdemyhr
www.google.com
Read More
“Smidig snabb service. Bra kommunikation. Vänligt bemötande. Kan absolut rekommenderas!."
Erik Rignér
Erik Rignér
www.google.com
Read More
“Kan varmt rekommendera, vi blev supernöjda med installation av ny diskho och blandare! Pezhman var både snabb, proffsig och trevlig. Kommer definitivt anlita dem igen vid framtida behov!.”
Maria Eriksson
Maria Eriksson
www.google.com
Read More
"Fick hjälp med att flytta eluttaget som satt bakom diskmaskinen till ett godkänt ställe under diskbänken samt installation av ny diskmaskin. Trots att jag inte från början beställt tjänsten att forsla bort gamla diskmaskinen gjordes detta då jag frågade om det var möjligt. Trevligt bemötande och snabb och noggrann service. Rekommenderas!"
Peder N
Peder N
www.reco.se
Read More
Skandinaviska VVS gruppen ställer upp direkt när läget är ktitiskt. Jag uppskattar mycket Pezhman och hans kolleger som lyssnar på mina tankar och är lyhörda för att rätta till missförstånd som ju är oundvikliga i all byggverksamhet.
Nina K
Nina K
www.reco.se
Read More
Som alltid supernöjda! Dök upp snabbt på självaste midsommarafton när vi fick problem med vår varmvattenberedare.
 Anna B
Anna B
www.reco.se
Read More
Byte av vattentätare. Bra och snabb service. Lätt att komma i kontakt med.
Thomas S
Thomas S
www.reco.se
Read More
Dom kom på den tid vi kommit överens om, och gjorde ett utmärkt arbete, till den kostnad som de sagt. De installerade först en Nibe varmvattenberedare. Några veckor senare kom dom och rensade mitt köksavlopp som det var helstopp i. Thomas Sjösten Jakobsberg.
Cabj real estate service ab
Cabj real estate service ab
www.reco.se
Read More
På grund av brådskande vattenproblem sökte vi efter en jour firma, och fick till slut svar hos denna firma. Dom dök upp direkt. Åtgärdade snabbt och bra. Så man kan nästan säga att vi har bytt ut våra gamla rörmokarfirmor som vi har haft samarbete med i 2år + 15år. Dom är nu våra reserver. Mycket nöjda.
Tommy Per-åke S
Tommy Per-åke S
www.reco.se
Read More
Jag bytte spolningsinsats på toan. De som utförde uppdraget var noggranna och hela tiden kommunikativa.
Previous
Next

Vi är ditt pålitliga och auktoriserade VVS-företag