avloppsrensning Stockholms län

rörmokare_järfälla

- vi är Auktoriserad -

jour rörmokare järfälla

SNABB HJÄLP AV RÖRMOKARE I STOCKHOLMS LÄN MED OMNEJD

Högtrycksspolning av avlopp

Våra rörmokare använder sig av högtrycksspolning som är en miljövänlig och skonsam metod för att lösa stopp i avlopp. Högtrycksspolningen utförs på ett varsamt sätt med hett vatten under högt tryck, för att undvika skador på avloppssystemet. Inga kemikalier används då spolningen genomförs med bara hetvatten. Vi har kapacitet att utföra avloppsrening för både mindre och större fastigheter i hela Storstockholmsområdet, bland annat för dig i närheten av Norrtälje och Nynäshamn. Vi har avlopps-jour i Stockholm och finns tillgängliga 24 timmar om dygnet.

VAD ORSAKAR STOPP I AVLOPP

Den vanligaste orsaken till stopp är att rören blivit igensatta av matrester och fetter som fastnat. Ett vanligt tecken är då att det uppkommer ett kluckande ljud i avloppen, eller att vattnet rinner av dåligt i vasken. Alla avlopp bör spolas var femte år för att bibehålla ett bra vattenflöde.

Om du drabbas av återkommande stopp trots regelbunden underhållsspolning kan du behöva boka tid för kontroll av stammar och felsökning av avlopp. Detta sker genom rörinspektion med kamera, som även går bra att boka i samband med underhållsspolning eller avloppsrensning.

stopp i avlopp - avloppsrensning stockholm

SLAMSUGNING ELLER SANERING?

Genom vårt avtal med Relita kan vi erbjuda er deras tjänster direkt genom oss.

Kontakta Oss Om Du Är Osäker

Vid återkommande problem, stopp och vatten som inte rinner undan, är det alltid bra att ringa efter hjälp om du är osäker på var felet ligger. På så vis minskar du risken för att drabbas av vattenskador.

  • Rensar alla sorters stopp i avlopp
  • Rörinspektion med kamera
  • Spolning av stammar
  • Rensar golvbrunnar
  • Löser andra sorters problem med avloppsstopp

Avloppsrensning – Stopp I Avlopp Stockholm

Det är lätt att drabbas av stopp i toaletten, stopp i avloppet, stopp i köket eller stopp i handfatet. Stopp i toaletten är ett återkommande problem som helt klart kan resultera i en hel del bekymmer. Särskilt om problemet inte kan avhjälpas snabbt. Det finns massor av propplösande medel att köpa, men dessa innehåller starka kemikalier som är skadliga för miljö och hälsa. Det är därför det är bättre att fixa problemet med en professionell rörmokare. Ett väl fungerande avloppssystem är avgörande för att vardagen ska fungera.
Med förebyggande åtgärder som avloppsrensning, kan många problem som resulterar i stopp i avloppet undvikas. Våra rörmokare i Stockholm län har omfattande erfarenhet av rörinspektion, avloppsrensning och avloppsservice.
Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er med dina avloppsproblem, vi är tillgängliga 24/7 när ni behöver oss.

Vi på Skandinaviska VVS-gruppen AB har lång erfarenhet av avloppsrensning och underhållsspolning av avloppsstammar. Vi arbetar i hela Stockholmsområdet, bland annat i Sollentuna och Upplands-Väsby och kan hjälpa dig med alla typer av stopp i avlopp. Våra rörmokare har omfattande erfarenhet och är utbildade och certifierade enligt Säkert Vatten.