SNABB HJÄLP AV AvloppsrensningI STOCKHOLMS LÄN

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Adress
Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.
Den allmänna dataskyddsförordningen är en EU-förordning om informationssekretess inom Europeiska unionen och Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. GDPR är en viktig komponent i EU:s integritetslagstiftning och mänskliga rättigheter,

Avloppsstopp - orsaker, förebyggande åtgärder och felsökning.

Avloppsstopp - orsaker, förebyggande åtgärder och felsökning.
Avloppsstopp - orsaker, förebyggande åtgärder och felsökning.

Den vanligaste orsaken till stopp är att rören blivit igensatta av matrester och fetter som fastnat. Ett vanligt tecken är då att det uppkommer ett kluckande ljud i avloppen, eller att vattnet rinner av dåligt i vasken. Alla avlopp bör spolas var femte år för att bibehålla ett bra vattenflöde.

Om du drabbas av återkommande stopp trots regelbunden underhållsspolning kan du behöva boka tid för kontroll av stammar och felsökning av avlopp. Detta sker genom rörinspektion med kamera, som även går bra att boka i samband med underhållsspolning eller avloppsrensning.

Högtrycksspolning av avlopp

AVLOPPSRENSNING
Högtrycksspolning av avlopp

Våra rörmokare använder sig av högtrycksspolning som är en miljövänlig och skonsam metod för att lösa stopp i avlopp. Högtrycksspolningen utförs på ett varsamt sätt med hett vatten under högt tryck, för att undvika skador på avloppssystemet. Inga kemikalier används då spolningen genomförs med bara hetvatten. Vi har kapacitet att utföra avloppsrening för både mindre och större fastigheter i hela Storstockholmsområdet, bland annat för dig i närheten av Norrtälje och Nynäshamn. Vi har avlopps-jour i Stockholm och finns tillgängliga 24 timmar om dygnet.

Avloppsrensning I Stockholms län

Spolbil och avloppsrensning i hela stor Stockholm

Avloppsrensning I Stockholms län

Det är lätt att drabbas av stopp i toaletten, stopp i avloppet, stopp i köket eller stopp i handfatet. Stopp i toaletten är ett återkommande problem som helt klart kan resultera i en hel del bekymmer. Särskilt om problemet inte kan avhjälpas snabbt. Det finns massor av propplösande medel att köpa, men dessa innehåller starka kemikalier som är skadliga för miljö och hälsa. Det är därför det är bättre att fixa problemet med en professionell rörmokare. Ett väl fungerande avloppssystem är avgörande för att vardagen ska fungera.
Med förebyggande åtgärder som avloppsrensning, kan många problem som resulterar i stopp i avloppet undvikas. Våra rörmokare i Stockholm län har omfattande erfarenhet av rörinspektion, avloppsrensning och avloppsservice.
Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er med dina avloppsproblem, vi är tillgängliga 24/7 när ni behöver oss.

Kontakta oss vid återkommande stopp i avlopp

Avloppsrensning I Stockholms län

Vid återkommande problem, stopp och vatten som inte rinner undan, är det alltid bra att ringa efter hjälp om du är osäker på var felet ligger. På så vis minskar du risken för att drabbas av vattenskador.

  • Rensar alla sorters stopp i avlopp
  • Rörinspektion med kamera
  • Spolning av stammar
  • Rensar golvbrunnar
  • Löser andra sorters problem med all typ avlopsanläggningar.

Jour spolbil - På plats inom en timme

Avloppsrensning I Stockholms län

Vårt team av erfarna rörmokare är redo att hjälpa dig med alla typer av stopp i avlopp eller dränering, oavsett när eller var i hela stor Stockholms län. Vi har den senaste utrustningen, inklusive mobila spolmaskiner som kan lösa stoppet i dina ledningar dygnet runt, så du kan känna dig trygg när som helst på dygnet.

Dessutom erbjuder vi tinnmaskinstjänster för att hjälpa till med avfrostning av frusna ledningar. Genom att använda våra tjänster för regelbunden kontroll av dina ledningar kan du kraftigt minska risken för att drabbas av ett akut stopp i avloppet, vilket kan kosta dig mycket mer än en vanlig kontroll eller avloppsrensning.

VANLIGA FRÅGOR OM AVLOPPSRENSNING

Hur spolar man ett avlopp?

Med hjälp av het vatten och högtryck rensar man stammarna i en fastighet eller en villa från belägg och proppar samt andra främmande föremål. Så funkar avloppsspolningen. För flesta fastigheter bör man stammspola vart femte år men detta kan också variera stort beroende på ålder, skicka och dimensioner mm.

Hur kan man använda en rensband? 

En rensband har en liten krok eller en spiral längst fram på rensandet, den är böjligt så att man kan komma åt rörböjarna. Du använder rensband genom att mata ner spiralen eller kroken som sitter längst fram på rensbanden och fortsätta mata ned tills det tas stopp, därefter ska man dra vajern fram och tillbaka tills stoppet löser upp eller man har fångat det som har fastnat i rören.

Vad kostar att spola avloppet med högtrycksspolning?

På SVG VVS kostar det 2500 kr efter ROT att begära avloppsspolning. I denna pris ingår två timmars arbete samt framkörning till platsen, om arbetet dröjer mer än två timmar tillkommer 805 kr/timme.

Rörmokare Stockholm

Hur ofta ska man spola avloppet?

För att själv ska kunna förebygga åtgärder gällande skötsel av avlopp ska man gärna rensa vattenlås och golvbrunnar vart tredje månad. Det som man ska lägga till minne är att spola rent med riktighetvatten så att eventuella matrester, avlagringar, papper mm rinner undan. Man måste också tänka att rensa även avloppet till diskmaskin och tvättmaskin regelbundet också.

Vad gör man när det är stopp i avloppet samt diskhon?

Det som man kan göra själv är att använda vaskrensare, testa öka trycket genom att hälla på mycket het vatten och använda sig av ett rensband. Man kan också prova att använda de miljövänliga propplösare som en blandning av bakpulver och vitvinsvinäger eller bikarbonat, ättika och salt.

Det som man ska allra hällts undvika är att använda sig av propplösningsmedel som man köper i butiker i Sverige. De är frätande och kan fräta sönder rör, vilket kan leda till större problem framåt i tiden. De är även farliga för människor vid stänkning och kan orsaka brännskador på huden och alvarligare brännskador i ögonen.