svg-rorinsepktion1
svg-rorinsepktion2
svg-rorinsepktion3
BOKA RÖRINSPEKTION

24H JOUR RÖRMOKARE

08-409 033 24

Rörinspektion av avlopp i Stockholm

Med hjälp av filminspektion av rören hittar vi dolda stopp och problem i avlopp. Vi använder oss av moder utrustning med högupplöst kamera. Efter utförd rörinspektion får ni en film där ni kan se hela förloppet och exakt vart problemet är.

Filma avlopp vid återkommande stopp

Vid återkommande problem med stopp i avlopp görs en filminspektion för att ta reda på orsaken till problemen. Innan man går in med en kamera i rören spolas avloppet så att det är fritt från avlagringar, så att man kan upptäcka sprickor, hål eller rötter som växt in i rören. Filmningen ger värdefull information vid bedömningen av avloppets kondition och vilka åtgärder som behöver tas för att avhjälpa felet.

Upptäck problemen i tid

Genom en rörinspektion är det möjligt att upptäcka problemen i tid. På så vis kan du undvika oväntade utgifter som kan uppkomma i samband med t.ex. en översvämning. Passa på att boka en filminspektion i samband avloppsrensning av rören.

Filma avloppet vid husköp

Avloppssystemet är en viktig funktion i alla fastigheter, men glöms trots det ibland bort. Om du ska köpa hus kan det vara bra att veta att det oftast inte ingår besiktning av avloppet vid de sedvanliga besiktningskontrollerna. Kontakta oss så utför vi en filmning och hjälper dig slippa dyra kostnader i samband med ditt husköp. 

Välkommen att höra av dig till oss och berätta hur vi kan hjälpa dig!

SKICKA

En del av vad vi gör inom rörinspektion!

  • Hittar stopp i avlopp
  • Hittar dolda fel
  • Filmar avlopp och skapar ritningar
  • Lokaliserar rötter

Boka hantverkare

Boka önskad hantverkare, tid och dag.

Kostnadsfri Offert

Få en kostnadsfri offert för våra olika tjänster.

VI ÄR AUKTORISERADE
null
null
null