INSTALLATION OCH SERVICE AV VARMVATTENBEREDARE OCH VATTENPUMPAR

- vi är Auktoriserad -

Att byta till en modern värmepump är bästa lösningen för att sänka uppvärmningskostnaderna med 50-80% beroende på märke, kombination med andra värmekällor och installationen. För att välja rätt värmepump behöver man tänka på olika parametrar; bland annat COP, SCOP och rätt dimensionering.
I Skandinaviska VVS-gruppen AB säljer och installerar vi tre av de bästa värmepumparna som finns på marknaden och är anpassade för nordiska klimat: Mitsubishi- NIBE – CTC.

Om du vill njuta av billig värme till huset så tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert och kalkylering. Med över 20 års erfarenhet i branschen hjälper vi dig att välja den bästa värmepumpen som passar till just ditt hus.

Värmepumpservice

När ett hus värms upp med en värmepump så det är väldigt viktig att man med jämna mellanrum kontrollerar värmepumpen eftersom den spelar en så central roll till huset. Den bästa tidpunkten för service av värmepumpar är mellan augusti och november, inför vintern.

För att få bäst resultat av värmepumpen är det jätteviktig att man har rätt värmekurva och inställningar, vilket skall kontrolleras regelbundet vid varje servicetillfälle. Skandinaviska VVS-gruppen AB går igenom befintliga inställningar på din värmepump och åtgärdar eventuella fel eller brister.
En värmepump kan börja krångla eller lägga av helt plötsligt och när som helst, så därför har vi JOUR värme-service för att våra kunder känner sig trygga med sina värmepumpar 24/7, alla årets 365 dagar.

NIBE
COMPACT

En effektiv varmvattenberedare för villahushåll. Med en tidlös design och dold rörinstallation smälter den in i din hemmiljö. NIBE COMPACT finns med 1-fas, 2-fas och 3-fas-anslutning. För att passa olika vattentyper finns varmvattenberedaren i de olika korrosionsskydden koppar, emalj och rostfritt. Du kan välja mellan modellerna 150, 200 och 300 liter.

EFFEKTIV VARMVATTENPRODUKTION

Energieffektiv varmvattenberedare för villahushåll med tidlös design.

ANPASSAD FÖR ALLA HEM

Stor valmöjlighet av effekt, korrosionsskydd och varmvattenmängd.

LÅG ENERGIFÖRLUST

Miljövänlig isolering för minimering av energiförlust.

Varmvattenberedare_med_installation

mitsubishi
värmepumpar

MITSUBISHI HERO

Mitsubishi HERO är värmepumpen som kontrollerar värme och kyla. Denna värmepump är här för att styra över ditt hems komfort efter dina behov. Men Mitsubishi HERO ger dig inte bara värme när du behöver eller kyla en varm sommardag. Värmepumpen har även egenskaper som I-SEE Sensor, Night Mode och WiFi som gör den till vardagshjälten du behöver.

Besparing och trygghet

Mitsubishi HERO har en hög energieffektivitet med A+++ i average region och A+ mätt i kall region, vilket ger dig en märkbar hög besparing. Dessutom har den ett SCOP på 5,2 vilket innebär att för varje kW den drar så levererar den 5,2 gånger så mycket i värme vilket kan jämföras med ett el-element som har SCOP 1, d.v.s. 1kW in 1kW ut. Dessutom ger Mitsubishi HERO dig trygghet genom sin garanti på 5 år.

Miljövänlig

Mitsubishi HERO använder sig av det nya köldmediet R32. Ett köldmedium som är snällt mot miljön och energieffektivt eftersom det gamla köldmedlet R410 motsvarar 3 st Mitsubishi HERO värmepumpar med R32, alltså minskad miljöpåverkan. Mitsubishi HERO hjälper dig att kämpa för en bättre miljö.

Sänkt ljudnivå

En unik funktion är Nattläget som innebär att ljudnivån på utomhusdelen sänks med hela 3dB vilket gör den nästan ljudlös. Detta gör Mitsubishi HERO till en utav marknadens tystaste värmepumpar.