Försäljning, installation och service av Värmepumpar och VARMVATTENBEREDARE

Rörmokare

Letar du efter en pålitlig och energieffektiv värmepump för ditt hem eller företag? Det finns många faktorer att tänka på när du väljer en värmepump, inklusive effektivitet, storlek, installation och underhåll. Vi på Skandinaviska VVS Gruppen AB är här för att hjälpa dig med allt detta och mer.

När vi väljer vilka märken vi vill samarbeta med är det viktigt för oss att arbeta med varumärken som har lång erfarenhet och bra support för att ge dig som kund trygghet i ditt val av värmepump. Vi har valt att arbeta med marknadsledande varumärken för att säkerställa högsta kvalitet på våra produkter och tjänster.

Effektivitet är en nyckelfaktor när det gäller att välja en värmepump. Vi erbjuder de senaste teknologierna för att säkerställa högsta effektivitet, vilket minskar din energiförbrukning och sparar pengar på din elräkning. Vi hjälper dig att välja en lämplig storlek för din värmepump för att maximera effektiviteten och minimera underhållskostnaderna.

Installation är också en viktig faktor att tänka på. Vårt erfarna team av experter installerar din värmepump på ett säkert och effektivt sätt. Vi ser till att allt är korrekt installerat och fungerar som det ska innan vi lämnar platsen.

Slutligen är underhåll en viktig faktor för att se till att din värmepump fortsätter att fungera optimalt under lång tid framöver. Vi erbjuder regelbunden service och underhåll för att säkerställa att din värmepump alltid fungerar på bästa sätt. Vi tar hand om allt från filterbyten till reparationer och ersättningsdelar.

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation och ta det första steget mot att få en pålitlig och effektiv värmepumpslösning för ditt hem eller företag. Vi är din fullservicepartner när det gäller värmepumpar, och vi ser fram emot att hjälpa dig!

RÖRMOKARE STOCKHOLM LÄN RÖRMOKARE BOTKYRKA RÖRMOKARE EKERÖ RÖRMOKARE DANDERYD RÖRMOKARE HUDDINGE RÖRMOKARE HANINGE RÖRMOKARE JÄRFÄLLA RÖRMOKARE NYKVARN RÖRMOKARE SÖDERMALM RÖRMOKARE TYRESÖ RÖRMOKARE TÄBY RÖRMOKARE ÅKERSBERGA RÖRMOKARE UPPLANDS-BRO RÖRMOKARE VALLENTUNA RÖRMOKARE VAXHOLM RÖRMOKARE ÖSTERÅKER RÖRMOKARE VÄLLINGBY RÖRMOKARE NYNÄSHAMN RÖRMOKARE SALEM RÖRMOKARE HÄGERSTEN RÖRMOKARE KUNGSHOLMEN RÖRMOKARE LIDINGÖ RÖRMOKARE NACKA RÖRMOKARE VÄRMDÖ RÖRMOKARE NORRTÄLJE RÖRMOKARE SIGTUNA RÖRMOKARE SÖDERTÄLJE RÖRMOKARE MÄRSTA RÖRMOKARE SOLLENTUNA RÖRMOKARE UPPLANDS VÄSBY RÖRMOKARE SOLNA RÖRMOKARE SUNDBYBERG RÖRMOKARE BROMMA

Fullservice för värmepumpar - från installation till underhåll

Vi är din fullservicepartner när det gäller värmepumpar! Från beräkning av ditt behov till slutlig installation och löpande underhåll, vi finns här för att se till att din värmepump fungerar optimalt året om. Men det är inte allt – vi tar också hand om alla andra märken som behöver service eller underhåll.

Vårt kunniga team av experter står till ditt förfogande för att hjälpa dig att välja den mest lämpliga värmepumpen för ditt hem eller företag, oavsett vilket märke den är. Vi har erfarenhet av att arbeta med en mängd olika märken och modeller, så du kan vara säker på att vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att ge dig den bästa lösningen.

Vi är stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser och högkvalitativ service. Vi tar hand om allt från installation till efterföljande underhåll, så att du kan känna dig trygg med att din värmepump alltid fungerar på bästa sätt.

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation och ta det första steget mot att få en pålitlig och effektiv värmepumpslösning för ditt hem eller företag. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Användarrecensioner och betyg enligt reco.se och Googles webbplats

Torbjörn Lindwall
Torbjörn Lindwall
www.google.com
Läs mer
“ Hade läckage el-panna. Vi fick hjälp att införskaffa ny panna och en utevärmepump, som monterades. Allt kom snyggt och smidigt på plats av trevlig och kompetent personal.."
David Rejdemyhr
David Rejdemyhr
www.google.com
Läs mer
“Smidig snabb service. Bra kommunikation. Vänligt bemötande. Kan absolut rekommenderas!."
Erik Rignér
Erik Rignér
www.google.com
Läs mer
“Kan varmt rekommendera, vi blev supernöjda med installation av ny diskho och blandare! Pezhman var både snabb, proffsig och trevlig. Kommer definitivt anlita dem igen vid framtida behov!.”
Maria Eriksson
Maria Eriksson
www.google.com
Läs mer
"Fick hjälp med att flytta eluttaget som satt bakom diskmaskinen till ett godkänt ställe under diskbänken samt installation av ny diskmaskin. Trots att jag inte från början beställt tjänsten att forsla bort gamla diskmaskinen gjordes detta då jag frågade om det var möjligt. Trevligt bemötande och snabb och noggrann service. Rekommenderas!"
Peder N
Peder N
www.reco.se
Läs mer
Skandinaviska VVS gruppen ställer upp direkt när läget är ktitiskt. Jag uppskattar mycket Pezhman och hans kolleger som lyssnar på mina tankar och är lyhörda för att rätta till missförstånd som ju är oundvikliga i all byggverksamhet.
Nina K
Nina K
www.reco.se
Läs mer
Som alltid supernöjda! Dök upp snabbt på självaste midsommarafton när vi fick problem med vår varmvattenberedare.
 Anna B
Anna B
www.reco.se
Läs mer
Byte av vattentätare. Bra och snabb service. Lätt att komma i kontakt med.
Thomas S
Thomas S
www.reco.se
Läs mer
Dom kom på den tid vi kommit överens om, och gjorde ett utmärkt arbete, till den kostnad som de sagt. De installerade först en Nibe varmvattenberedare. Några veckor senare kom dom och rensade mitt köksavlopp som det var helstopp i. Thomas Sjösten Jakobsberg.
Cabj real estate service ab
Cabj real estate service ab
www.reco.se
Läs mer
På grund av brådskande vattenproblem sökte vi efter en jour firma, och fick till slut svar hos denna firma. Dom dök upp direkt. Åtgärdade snabbt och bra. Så man kan nästan säga att vi har bytt ut våra gamla rörmokarfirmor som vi har haft samarbete med i 2år + 15år. Dom är nu våra reserver. Mycket nöjda.
Tommy Per-åke S
Tommy Per-åke S
www.reco.se
Läs mer
Jag bytte spolningsinsats på toan. De som utförde uppdraget var noggranna och hela tiden kommunikativa.
Föregående
Nästa

Vi är ditt pålitliga och auktoriserade VVS-företag