Värmepump
Frånluftvärmepump

Välkommen till vår hemsida, din auktoriserade försäljare och servicepartner för Frånluftsvärmepump. Vi är stolta över att vara auktoriserade hos ledande varumärken som Vaillant, Comfortzon och Mitsubishi.

Som auktoriserade partners kan vi erbjuda dig högkvalitativa produkter och garantera att våra installatörer är professionella och välutbildade. Vi är dedikerade att ge dig en smidig och pålitlig installation av din Frånluftsvärmepump.

Oavsett om det gäller rådgivning, försäljning eller service kan du lita på att vi är experter inom området. Vi strävar efter att erbjuda dig den bästa lösningen för dina behov och att leverera en överlägsen kundupplevelse.

Kontakta oss idag för mer information och låt vårt team av professionella installatörer hjälpa dig att dra nytta av alla fördelar med en Frånluftsvärmepump. Vi är redo att guida dig genom hela processen och ge dig en effektiv och energisnål uppvärmningslösning för ditt hem eller företag.

En Frånluftsvärmepumpar en innovativ och energieffektiv lösning för uppvärmning och ventilation i ditt hem. Den utnyttjar den varma luften som avges från ventilationssystemet för att generera värme på ett hållbart sätt.

För att förstå hur en frånluftvärmepump fungerar kan vi titta på dess grundläggande principer. Värmepumpen är ansluten till ditt befintliga ventilationssystem och använder sig av den varma luften som ventileras ut från ditt hem. I stället för att släppa ut denna varma luft direkt till omgivningen, utnyttjar värmepumpen energin genom en värmeåtervinningsenhet.

Värmeåtervinningsenheten är utrustad med en värmepumpsteknik som tillåter överföring av värmeenergin från frånluften till ditt värmesystem. Genom en process av värmeväxling kan den varma luften överföra sin värmeenergi till ett köldmedium. Köldmediet cirkulerar sedan i en sluten slinga och genomgår förändringar i tryck och temperatur för att kunna absorbera, förstärka och överföra värmen.

När värmeenergin har överförts till köldmediet höjs temperaturen ytterligare med hjälp av en kompressor. Den förstärkta värmeenergin kan sedan användas för att värma upp ditt hem via exempelvis radiatorer eller golvvärme. Samtidigt återvinns också energin från frånluften för att minska energiförbrukningen och behovet av extern uppvärmning.

En av fördelarna med en frånluftvärmepump är dess energieffektivitet och värmeåtervinning. Genom att utnyttja den varma luften som annars skulle ventileras ut, kan värmepumpen generera betydligt mer värmeenergi än den elektricitet som förbrukas för att driva den. Detta resulterar i lägre energikostnader och minskad miljöpåverkan.

Med en Frånluftsvärmepumpkan du njuta av en pålitlig och hållbar uppvärmningslösning samtidigt som du förbättrar ventilationen i ditt hem. Genom att återvinna värmeenergin från frånluften bidrar värmepumpen till en bättre energieffektivitet och en mer behaglig inomhusmiljö.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att diskutera hur en frånluftvärmepump kan passa dina behov. Vi är här för att hjälpa dig att göra ett välgrundat beslut för din uppvärmning och ventilation.

Kostnadsfri offert till värmepump
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
1Fyll i formuläre
2Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt med en effektiv offert
Förnamn
E-Post
Adress

Installation och underhåll Frånluftsvärmepump

Installation och underhåll​

Rätt installation är avgörande för att optimera prestanda och livslängd av din Frånluftsvärmepump. Efter att ha dimensionerat vilken Frånluftsvärmepump som bäst uppfyller dina behov kommer våra duktiga och erfarna installatörer att hitta den perfekta platsen för din enhet och koppla in den på ett korrekt sätt till ditt värmesystem. Denna professionella installation kan dramatiskt förbättra anspråken på din Frånluftsvärmepump och dess effektivitet.

Vi är inte bara här för att erbjuda toppklassig installationstjänst, utan är engagerade i att ge fortsatt support och underhåll för att säkerställa att din värmepump presterar på topp över tid. Oavsett om du väljer ett serviceavtal eller inte, kan du känna dig lugn och trygg med att vi står redo att hjälpa dig med din Frånluftsvärmepump, oavsett om den är installerad av oss eller inte.

Vi erbjuder en komplett tjänst från inköp till installation – med målet att göra processen så smidig och bekymmersfri som möjligt. Och med konstant tillgänglighet och support efter installationen kan du vara säker på att din Frånluftsvärmepump alltid är i de mest pålitliga och proffsiga händerna. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att få ut det mesta av din Frånluftsvärmepump.

Användarrecensioner och betyg enligt reco.se och Googles webbplats

Vi är ditt pålitliga och auktoriserade VVS-företag