luft vattenvärmepump

Välkommen till vår hemsida, din auktoriserade försäljare och servicepartner för luftvattenvärmepumpar. Vi är stolta över att vara auktoriserade hos ledande varumärken som Vaillant, Comfortzon och Mitsubishi.

Som auktoriserade partners kan vi erbjuda dig högkvalitativa produkter och garantera att våra installatörer är professionella och välutbildade. Vi är dedikerade att ge dig en smidig och pålitlig installation av din luftvattenvärmepump.

Oavsett om det gäller rådgivning, försäljning eller service kan du lita på att vi är experter inom området. Vi strävar efter att erbjuda dig den bästa lösningen för dina behov och att leverera en överlägsen kundupplevelse.

Kontakta oss idag för mer information och låt vårt team av professionella installatörer hjälpa dig att dra nytta av alla fördelar med en luftvattenvärmepump. Vi är redo att guida dig genom hela processen och ge dig en effektiv och energisnål uppvärmningslösning för ditt hem eller företag.

En luftvattenvärmepump är en innovativ och energieffektiv lösning för uppvärmning och varmvattenproduktion i ditt hem. Den använder sig av den omgivande luften som energikälla för att generera värme på ett hållbart sätt.

För att förstå hur en luftvattenvärmepump fungerar, kan vi titta på dess grundläggande principer. Värmepumpen består av två huvudsakliga komponenter: en utomhusenhet och en inomhusenhet. Utomhusenheten är placerad utomhus och är utformad för att dra nytta av den omgivande luftens värmeenergi. Inomhusenheten är ansvarig för att distribuera värmen till ditt uppvärmningssystem och för att producera varmvatten.

Processen börjar med att utomhusenheten suger in den omgivande luften genom en fläkt. Inomhusenheten innehåller en värmepumpsteknik som använder en köldmediecykel för att överföra värmeenergin från luften till ditt värmesystem. Köldmediet cirkulerar mellan utomhusenheten och inomhusenheten och genomgår förändringar i tryck och temperatur för att kunna absorbera, förstärka och överföra värmen.

När luftens värmeenergi har överförts till köldmediet höjs temperaturen ytterligare med hjälp av en kompressor. Den förstärkta värmeenergin kan sedan användas för att värma upp ditt hem via exempelvis radiatorer eller golvvärme. Samtidigt kan den överskottsvärme som genereras användas för att producera varmvatten för hushållets behov.

En av de stora fördelarna med en luftvattenvärmepump är dess energieffektivitet. Genom att utnyttja den naturliga värmen i luften kan värmepumpen generera betydligt mer värmeenergi än den elektricitet som förbrukas för att driva den. Detta innebär att du kan minska dina energikostnader och samtidigt minska din miljöpåverkan.

Med en luftvattenvärmepump kan du njuta av en pålitlig och hållbar uppvärmningslösning för ditt hem. Dess förmåga att utnyttja den omgivande luften som en förnybar energikälla gör den till ett miljövänligt alternativ.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att diskutera hur en luftvattenvärmepump kan passa dina behov. Vi är här för att hjälpa dig att göra en välgrundad beslut för din uppvärmning och varmvattenproduktion.

Kostnadsfri offert till värmepump
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
1Fyll i formuläre
2Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt med en effektiv offert
Förnamn
E-Post
Adress

Installation och underhåll

Installation och underhåll​

Rätt installation är avgörande för att optimera prestanda och livslängd av din luft vattenvärmepump. Efter att ha dimensionerat vilken luft vattenvärmepump som bäst uppfyller dina behov kommer våra duktiga och erfarna installatörer att hitta den perfekta platsen för din enhet och koppla in den på ett korrekt sätt till ditt värmesystem. Denna professionella installation kan dramatiskt förbättra anspråken på din luft vattenvärmepump och dess effektivitet.

Vi är inte bara här för att erbjuda toppklassig installationstjänst, utan är engagerade i att ge fortsatt support och underhåll för att säkerställa att din värmepump presterar på topp över tid. Oavsett om du väljer ett serviceavtal eller inte, kan du känna dig lugn och trygg med att vi står redo att hjälpa dig med din luft vattenvärmepump, oavsett om den är installerad av oss eller inte.

Vi erbjuder en komplett tjänst från inköp till installation – med målet att göra processen så smidig och bekymmersfri som möjligt. Och med konstant tillgänglighet och support efter installationen kan du vara säker på att din luft vattenvärmepump alltid är i de mest pålitliga och proffsiga händerna. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att få ut det mesta av din luft vattenvärmepump.

Användarrecensioner och betyg enligt reco.se och Googles webbplats

Torbjörn Lindwall
Torbjörn Lindwall
www.google.com
Läs mer
“ Hade läckage el-panna. Vi fick hjälp att införskaffa ny panna och en utevärmepump, som monterades. Allt kom snyggt och smidigt på plats av trevlig och kompetent personal.."
David Rejdemyhr
David Rejdemyhr
www.google.com
Läs mer
“Smidig snabb service. Bra kommunikation. Vänligt bemötande. Kan absolut rekommenderas!."
Erik Rignér
Erik Rignér
www.google.com
Läs mer
“Kan varmt rekommendera, vi blev supernöjda med installation av ny diskho och blandare! Pezhman var både snabb, proffsig och trevlig. Kommer definitivt anlita dem igen vid framtida behov!.”
Maria Eriksson
Maria Eriksson
www.google.com
Läs mer
"Fick hjälp med att flytta eluttaget som satt bakom diskmaskinen till ett godkänt ställe under diskbänken samt installation av ny diskmaskin. Trots att jag inte från början beställt tjänsten att forsla bort gamla diskmaskinen gjordes detta då jag frågade om det var möjligt. Trevligt bemötande och snabb och noggrann service. Rekommenderas!"
Peder N
Peder N
www.reco.se
Läs mer
Skandinaviska VVS gruppen ställer upp direkt när läget är ktitiskt. Jag uppskattar mycket Pezhman och hans kolleger som lyssnar på mina tankar och är lyhörda för att rätta till missförstånd som ju är oundvikliga i all byggverksamhet.
Nina K
Nina K
www.reco.se
Läs mer
Som alltid supernöjda! Dök upp snabbt på självaste midsommarafton när vi fick problem med vår varmvattenberedare.
 Anna B
Anna B
www.reco.se
Läs mer
Byte av vattentätare. Bra och snabb service. Lätt att komma i kontakt med.
Thomas S
Thomas S
www.reco.se
Läs mer
Dom kom på den tid vi kommit överens om, och gjorde ett utmärkt arbete, till den kostnad som de sagt. De installerade först en Nibe varmvattenberedare. Några veckor senare kom dom och rensade mitt köksavlopp som det var helstopp i. Thomas Sjösten Jakobsberg.
Cabj real estate service ab
Cabj real estate service ab
www.reco.se
Läs mer
På grund av brådskande vattenproblem sökte vi efter en jour firma, och fick till slut svar hos denna firma. Dom dök upp direkt. Åtgärdade snabbt och bra. Så man kan nästan säga att vi har bytt ut våra gamla rörmokarfirmor som vi har haft samarbete med i 2år + 15år. Dom är nu våra reserver. Mycket nöjda.
Tommy Per-åke S
Tommy Per-åke S
www.reco.se
Läs mer
Jag bytte spolningsinsats på toan. De som utförde uppdraget var noggranna och hela tiden kommunikativa.
Föregående
Nästa

Vi är ditt pålitliga och auktoriserade VVS-företag