Bergvärmepump

 Välkommen till vår hemsida, din auktoriserade försäljare och servicepartner för bergvärmepumpar. Vi är stolta över att vara auktoriserade hos ledande varumärken som Vaillant, Comfortzon och Mitsubishi.

Som auktoriserade partners kan vi erbjuda dig produkter av högsta kvalitet och garantera att våra installatörer är professionella och välutbildade. Vi är dedikerade att ge dig en smidig och pålitlig installation av din bergvärmepump.

Oavsett om det handlar om rådgivning, försäljning eller service, kan du lita på att vi är experter inom området. Vi strävar efter att erbjuda dig den bästa lösningen för dina behov och att leverera en överlägsen kundupplevelse.

Kontakta oss idag för att få mer information och låt vårt team av professionella installatörer hjälpa dig att dra nytta av alla fördelar med en bergvärmepump.

 

En bergvärmepump är en innovativ och hållbar teknologi som utnyttjar den naturliga värmen som finns lagrad i marken för att generera effektiv och pålitlig uppvärmning och kyla. Genom att dra nytta av den låga temperatur som finns under jordens yta, kan bergvärmepumpen effektivt överföra värmeenergi till ditt uppvärmningssystem under vintermånaderna. På sommaren kan samma system användas för att avlägsna överskottsvärme och erbjuda behaglig kyla.

För att förstå hur en bergvärmepump fungerar, kan vi titta på dess grundläggande komponenter. En bergvärmepump består vanligtvis av tre delar: en markkollektor, en värmepumpsenhet och en intern distribueringsenhet. Markkollektorn består av rör som är nedgrävda i marken och innehåller en vätska, vanligtvis en blandning av vatten och frostskyddsmedel. Genom att cirkulera denna vätska i marken absorberar den värmeenergin från den omgivande marken.

Värmepumpsenheten tar sedan emot den upptagna värmeenergin från markkollektorn och höjer temperaturen med hjälp av en kompressor. Den förstärkta värmeenergin kan sedan användas för att värma upp ditt hus eller din fastighet via ett värmesystem, till exempel radiatorer eller golvvärme. Under sommarmånaderna kan processen också inverteras, vilket möjliggör avlägsnande av överskottsvärme och ger en svalare inomhusmiljö.

Det finns flera anledningar till varför investeringen i en bergvärmepump kan vara fördelaktig. För det första är de extremt energieffektiva, vilket kan leda till betydande besparingar på din energiförbrukning och därmed sänka dina uppvärmnings- och kylkostnader på lång sikt. Dessutom är bergvärmepumpar miljövänliga alternativ, eftersom de utnyttjar en förnybar energikälla och har en lägre koldioxidutsläppsnivå än traditionella uppvärmningssystem. Genom att investera i en bergvärmepump bidrar du till att minska din klimatpåverkan och främja en hållbar framtid.

Utöver de ekonomiska och miljömässiga fördelarna kan en bergvärmepump också öka värdet på din fastighet. Genom att integrera denna energieffektiva och hållbara lösning visar du ditt engagemang för energibesparing och modern teknik, vilket kan vara en attraktiv faktor för potentiella köpare eller hyresgäster.

Sammanfattningsvis är en bergvärmepump en pålitlig och effektiv lösning för att uppnå uppvärmning och kylning i ditt hem eller företag. Dess förmåga att utnyttja den naturliga värmen i marken, dess energieffektivitet, miljövänlighet och potentiella värdeökning på fastigheten gör den till en klok investering för framtiden.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att diskutera hur en bergvärmepump kan passa dina behov. Vi är här för att hjälpa dig att göra en välgrundad beslut för din fastighet.

Kostnadsfri offert till värmepump
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
1Fyll i formuläre
2Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt med en effektiv offert
Förnamn
E-Post
Adress

Installation och underhåll

Installation och underhåll​

Rätt installation är avgörande för att optimera prestanda och livslängd av din Bergvärmepump. Efter att ha dimensionerat vilken Bergvärmepump som bäst uppfyller dina behov kommer våra duktiga och erfarna installatörer att hitta den perfekta platsen för din enhet och koppla in den på ett korrekt sätt till ditt värmesystem. Denna professionella installation kan dramatiskt förbättra anspråken på din Bergvärmepump och dess effektivitet.

Vi är inte bara här för att erbjuda toppklassig installationstjänst, utan är engagerade i att ge fortsatt support och underhåll för att säkerställa att din Bergvärmepump presterar på topp över tid. Oavsett om du väljer ett serviceavtal eller inte, kan du känna dig lugn och trygg med att vi står redo att hjälpa dig med din Bergvärmepump, oavsett om den är installerad av oss eller inte.

Vi erbjuder en komplett tjänst från inköp till installation – med målet att göra processen så smidig och bekymmersfri som möjligt. Och med konstant tillgänglighet och support efter installationen kan du vara säker på att din Bergvärmepump alltid är i de mest pålitliga och proffsiga händerna. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att få ut det mesta av din Bergvärmepump.

Användarrecensioner och betyg enligt reco.se och Googles webbplats

Torbjörn Lindwall
Torbjörn Lindwall
www.google.com
Läs mer
“ Hade läckage el-panna. Vi fick hjälp att införskaffa ny panna och en utevärmepump, som monterades. Allt kom snyggt och smidigt på plats av trevlig och kompetent personal.."
David Rejdemyhr
David Rejdemyhr
www.google.com
Läs mer
“Smidig snabb service. Bra kommunikation. Vänligt bemötande. Kan absolut rekommenderas!."
Erik Rignér
Erik Rignér
www.google.com
Läs mer
“Kan varmt rekommendera, vi blev supernöjda med installation av ny diskho och blandare! Pezhman var både snabb, proffsig och trevlig. Kommer definitivt anlita dem igen vid framtida behov!.”
Maria Eriksson
Maria Eriksson
www.google.com
Läs mer
"Fick hjälp med att flytta eluttaget som satt bakom diskmaskinen till ett godkänt ställe under diskbänken samt installation av ny diskmaskin. Trots att jag inte från början beställt tjänsten att forsla bort gamla diskmaskinen gjordes detta då jag frågade om det var möjligt. Trevligt bemötande och snabb och noggrann service. Rekommenderas!"
Peder N
Peder N
www.reco.se
Läs mer
Skandinaviska VVS gruppen ställer upp direkt när läget är ktitiskt. Jag uppskattar mycket Pezhman och hans kolleger som lyssnar på mina tankar och är lyhörda för att rätta till missförstånd som ju är oundvikliga i all byggverksamhet.
Nina K
Nina K
www.reco.se
Läs mer
Som alltid supernöjda! Dök upp snabbt på självaste midsommarafton när vi fick problem med vår varmvattenberedare.
 Anna B
Anna B
www.reco.se
Läs mer
Byte av vattentätare. Bra och snabb service. Lätt att komma i kontakt med.
Thomas S
Thomas S
www.reco.se
Läs mer
Dom kom på den tid vi kommit överens om, och gjorde ett utmärkt arbete, till den kostnad som de sagt. De installerade först en Nibe varmvattenberedare. Några veckor senare kom dom och rensade mitt köksavlopp som det var helstopp i. Thomas Sjösten Jakobsberg.
Cabj real estate service ab
Cabj real estate service ab
www.reco.se
Läs mer
På grund av brådskande vattenproblem sökte vi efter en jour firma, och fick till slut svar hos denna firma. Dom dök upp direkt. Åtgärdade snabbt och bra. Så man kan nästan säga att vi har bytt ut våra gamla rörmokarfirmor som vi har haft samarbete med i 2år + 15år. Dom är nu våra reserver. Mycket nöjda.
Tommy Per-åke S
Tommy Per-åke S
www.reco.se
Läs mer
Jag bytte spolningsinsats på toan. De som utförde uppdraget var noggranna och hela tiden kommunikativa.
Föregående
Nästa

Vi är ditt pålitliga och auktoriserade VVS-företag