MITSUBISHI HERO

Mitsubishi HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla. Denna värmepump är här för att styra över ditt hems komfort efter dina behov. Men Mitsubishi HERO ger dig inte bara värme när du behöver eller kyla en varm sommardag. Värmepumpen har även egenskaper som I-SEE Sensor, Night Mode och WiFi som gör den till vardagshjälten du behöver.

Besparing och trygghet

Mitsubishi HERO har en hög energieffektivitet med A+++ i average region och A+ mätt i kall region, vilket ger dig en märkbar hög besparing. Dessutom har den ett SCOP på 5,2 vilket innebär att för varje kW den drar så levererar den 5,2 gånger så mycket i värme vilket kan jämföras med ett el-element som har SCOP 1, d.v.s. 1kW in 1kW ut. Dessutom ger Mitsubishi HERO dig trygghet genom sin garanti på 5 år.

Miljövänlig

Mitsubishi HERO använder sig av det nya köldmediet R32. Ett köldmedium som är snällt mot miljön och energieffektivt eftersom det gamla köldmedlet R410 motsvarar 3 st Mitsubishi HERO värmepumpar med R32, alltså minskad miljöpåverkan. Mitsubishi HERO hjälper dig att kämpa för en bättre miljö.

Sänkt ljudnivå

En unik funktion är Nattläget som innebär att ljudnivån på utomhusdelen sänks med hela 3dB vilket gör den nästan ljudlös. Detta gör Mitsubishi HERO till en utav marknadens tystaste värmepumpar.

VI ÄR AUKTORISERADE
null
null
null