svg-kok-bad-renovering-1
svg-kok-bad-renovering-3
OFFERT

24H JOUR VVS & EL

08-409 033 24

Kök och badrum 

Vi på Skandinaviska VVS Gruppen har lång och gedigen erfarenhet av både renovering och nybyggnad, och arbetar med alla sorters renoveringar av kök, badrum och våtutrymmen.

Badrumsrenovering

Vi hjälper dig att bygga ditt drömbadrum.

Har du tankar på att renovera eller bygga ett nytt badrum? Vi hjälper dig gärna med din badrumsrenovering utifrån dina specifika önskemål, och ser till att förverkliga dina badrumsdrömmar utan att kompromissa gällande varken funktion eller kvalitet. Vi hjälper dig oavsett hur stort eller litet projektet är,  för oss spelar det ingen roll om det handlar om en helhetslösning eller om det bara är vissa delar som behöver rustas upp.

Vi på Skandinaviska VVS Gruppen besitter alla behöriga kompetenser, allt från vvs-montörer till elektriker och plattsättare. Vi strävar efter att arbeta effektivt så att du har möjlighet att få inviga ditt nya badrum så snabbt som möjligt. 

Köksrenovering

Vi hjälper dig med renovering av hemmets hjärta

Funderar du på att renovera eller bygga ett nytt kök? Köket symboliserar ofta hemmets hjärta och är en plats där vi spenderar många timmar tillsammans med familj och vänner. Därför kan det vara värdefullt att planera ditt kök efter just dina behov, och inte minst en klok investering för hela ditt hem.

Vi hjälper dig med all planering och projektering av kök och finns tillgängliga för konsultation under hela din köksrenovering. Alla våra anställda har behörighet inom Säkert Vatten och konstruktion och har mångårig erfarenhet av alla sorters köksrenoveringar. 

En köksrenovering kan handla om att byta köksluckor och måla om, eller en totalrenovering som innefattar byte av stommar, tak och golv. Oavsett vad du önskar förändra med ditt kök, kan hela ditt hem kännas fräschare efter att renoveringen är färdig. 

Välkommen att höra av dig till oss, vi finns med dig hela vägen!

Välkommen att höra av dig till oss och berätta hur vi kan hjälpa dig!

SKICKA

En del av vad vi gör inom bygg!

  • Badrumsrenovering
  • Köksrenovering 
  • Ombyggnad
  • Installation av diskmaskiner, tvättmaskiner och övriga vitvaror
  • Golvvärme

08-409 033 24

VVS & EL JOUR DYGNET RUNT I STOCKHOLM

Boka hantverkare

Boka önskad hantverkare, tid och dag.

Kostnadsfri Offert

Få en kostnadsfri offert för våra olika tjänster.

VI ÄR AUKTORISERADE
null
null
null

På Skandinaviska VVS gruppen jobbar vi inom hela Stockholms region, med utsträckning till alla dess kommuner och områden.

Kontakta oss oavsett vilken kommun i Stockholms län du bor.