Jour Rörmokare Stockholms stad 24/7

Skandinaviska VVS Gruppen är ett Säkert Vatten auktoriserat VVS-företag beläget i Stockholm stad, som erbjuder dig som kund pålitliga och kvalificerade rörmokare. Vi åtar oss uppdrag åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.
VVS-jour dygnet runt vid akuta problem. Är olyckan framme och du behöver en rörmokare är vår rörjour  det snabbaste alternativet.
Vi är oftast på plats inom 1 timme i Stockholms stad, och vi är redo att hjälpa dig när som helst, 24/7. Våra servicebilar har allt verktyg och allt material för att lösa akuta problem oavsett tid på dygnet.

08-409 033 24

VVS & EL JOUR DYGNET RUNT I STOCKHOLM

Med professionell personal, bra priser och nöjda kunder är vi rätt val av rörmokare i Stockholm

BOKA RÖRMOKARE

24H JOUR RÖRMOKARE

08-409 033 24

Elektriker Installatör Stockholm

SVGVVS har lång erfarenhet av elektriska installationer med högt kvalificerad och certifierad personal. Vi tar både små och stora jobb och vi är beredda att lösa ditt elproblem på ett effektivt och professionellt sätt i Stockholms län.

Vi arbetar med privatpersoner såväl som företag och bostadsrättsföreningar för att lösa problem som: Strömavbrott, förändringar i elektriska apparater, elektriska anslutningsarrangemang eller elinstallationer.

08-409 033 24

VVS & EL JOUR DYGNET RUNT I STOCKHOLM

Värmepumpservice Stockholms stad

Passa på och utför service på din värmepump inför vintern. En värmepumpservice säkerställer att din värmepump fungerar optimalt och producerar värme när du behöver den under de kalla säsongerna.

Vi utför värmepumpservice i Stockholms Stad, reparationer och underhåll av alla sorters värmepumpar som bergvärmepumpar, luft-vattenvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar och elpannor, Oavsett vilket märke värmepumpen är.

Vi är specialister på värmepumpar, och hjälper dig oavsett om din värmepumpar slutar fungera, behöver service eller om du vill ha hjälp med installation av värmepump.

08-409 033 24

Värmepumpservice I STOCKHOLM

Badrumsrenovering Stockholm.

Vi hjälper dig att bygga ditt drömbadrum.

Har du tankar på att renovera eller bygga ett nytt badrum? Vi hjälper dig gärna med din badrumsrenovering utifrån dina specifika önskemål. Vi ser till att förverkliga dina badrumsdrömmar utan att kompromissa gällande varken funktion eller kvalitet.
Oavsett hur stort eller litet projektet är så vill vi hjälpa dig. För oss spelar det ingen roll hur stort eller litet projektet är, om det handlar om en helhetslösning eller bara mindre del som behöver rustas upp.

 Vi på Skandinaviska VVS Gruppen har alla kompetenser som behövs, allt från VVS till elektriker och plattsättare. Vi strävar efter att arbeta effektivt så att du har möjlighet att få inviga ditt nya badrum så snabbt som möjligt.

Stora som små uppdrag

Oavsett om det gäller service, ombyggnation eller nybyggnation finns vi tillgängliga med vår bredd yrkeskunskap och gedigna erfarenhet av VVS-arbete. Vi åtar oss alla typer av arbeten, allt från enklare servicejobb till större entreprenader, och inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Hos Skandinaviska VVS Gruppen får du alltid tillgång till goda råd och kvick service, oavsett om du bara är ute efter en ny kran till ditt kök eller en total badrumsrenovering. Samtliga av våra medarbetare är utbildade certifikatmontörer med mångårig praktisk och teoretisk erfarenhet av VVS och rörmokeri i Stockholms stad.

08-409 033 24

Badrumsrenovering I STOCKHOLM

Avloppsrensning – Stopp i avlopp Stockholm

Det är lätt att drabbas av stopp i toaletten, stopp i avloppet, stopp i köket eller stopp i handfatet.
Stopp i toaletten är ett återkommande problem som helt klart kan resultera i en hel del bekymmer. Särskilt om problemet inte kan avhjälpas snabbt. Det finns massor av propplösare medel att köpa män det är starka kemikalier i dem. Det är därför det är bättre för miljön att fixa det med en professionell rörmokare. För hur vi än ser på det hela så är väl fungerande avloppssystem avgörande för att vardagen ska fungera.
Med förebyggande åtgärder som avloppsrensning, kan många problem som resulterar i stopp i avloppet undvikas.
Våra rörmokare har omfattande erfarenhet av rörinspektion, avloppsrensning och avloppsservice.
Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er med din avloppsproblem i Stockholm, vi är tillgängliga 24/7 när ni behöver oss.

08-409 033 24

Avloppsrensning I STOCKHOLM

Spara med ROT-avdraget

ROT-avdraget ger dig fördelaktigt pris när du renoverar och gör tillbyggnad.

Tack vare ROT-avdraget kan du som äger din bostad dra av 30% av arbetskostnaden när du väljer att anlita oss VVS-tjänster.
ROT-avdrag gör våra priser ännu mer konkurrenskraftiga, med upp till 50 000 SEK som kan dras av med ROT-avdrag per person varje år.

Skandinaviska VVS gruppen hjälper dig med allt inom VVS i Stockholms stad. Allt vi utför görs av våra professionella och certifierad rörmokare på bästa sätt och du kan utnyttja ROT-avdraget.

Du har även möjlighet att dra av en delar av renoveringskostnader som t.ex. förbättringsutgifter vid en eventuell försäljning. Läs mer om de skattemässiga reglerna här!

Jour elektriker Stockholm

Oförutsedda problem med elen kan ske när som helst under dygnet. Har du elektriska problem är vår eljour snabbt på plats. Vi utför alla sorters el-arbeten under jour tid vare sig ditt hus är strömlöst eller din elpanna slutat fungera. Vår eljour är bemannad dygnet runt och våra elektriker är certifierade med mångårig erfarenhet från branschen.

08-409 033 24

Jour elektriker I STOCKHOLM

Boka hantverkare

Boka önskad hantverkare, tid och dag.

Kostnadsfri Offert

Få en kostnadsfri offert för våra olika tjänster.

Har du kollat om ditt VVS-problem orsakas av en programmerad störning i Stockholms vattensystem?

Kontrollera här för aktuella och programmerade störningar.

Rörmokare och VVS-tjänster i Stockholm stad

Dessa tjänster inom VVS till dig i Stockholm stad är exempel om vad vår professionella rörmokare tillhandahåller.

 • VVS-installationer i kök, toalett, badrum eller tvättstugor.
 • VVS-jour för akuta problem, dygnet runt i Stockholm stad.
 • Blandare installation, montering samt reparation av FM-Matsson, Hansgrohe, Tapwell och mer, i köksblandare, tvättställsblandare och duschblandare.
 • WC-stol byten, installation och erbjudanden på IFÖ, Laufen och Gustavsberg.
 • Värmesystem underhåll och reparation.
 • Byte av vattenmätarkonsol.
 • Avloppsrensning, stopp i toaletten, stopp i diskhon eller stopp i avlopp.
 • Golvvärmeinstallation, samt reparation.
 • Badrumsrenovering, helhetsansvar från planering till avslut.
 • Värmepumpar service, reparation och installation av Nibe, Mitsubishi, CTC, Thermia, Bosh, IVT och mer.
 • Dismaskin, Installation.
 • Tvättmaskin, installation.
 • Varmvättenberedare, nyinstallation och reparation av Nibe varmvattenberedare.