rörmokare/Elektriker
nacka

Jour Rörmokare Nacka
24/7

Behöver du hjälp, men det är inte akut? Installera en ny tvättmaskindiskmaskin eller utföra en värmepump-service är exempel på saker som oftast passar bättre att utföra under ordinarie arbetstid. SVGVVS utför planerade arbeten inom VVS & rörmokeri i Nacka. Kontakta oss via telefon eller skicka en offertförfrågan så bokar vi in en tid till dig på ordinarie arbetstid.

rörmokare_järfälla

Skandinaviska VVS-gruppen är ett Säkert Vatten-auktoriserat VVS-företag beläget i Nacka, som erbjuder dig som kund pålitliga och kvalificerade rörmokare. Vi åtar oss uppdrag åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.
VVS-jour dygnet runt vid akuta problem. Är olyckan framme och du behöver en rörmokare är vår rör-jour det snabbaste alternativet.
Vi är oftast på plats inom 1 timme i Nacka, och vi är redo att hjälpa dig när som helst, 24/7. Våra servicebilar har alla verktyg och allt material för att lösa akuta problem oavsett tid på dygnet.

- vi är Auktoriserad -

Stora Som Små Uppdrag i
Nacka

Oavsett om det gäller service, ombyggnation eller nybyggnation finns vi tillgängliga med vår bredd yrkeskunskap och gedigna erfarenhet av VVS-arbete. Vi åtar oss alla typer av arbeten, allt från enklare servicejobb till större entreprenader, och inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Hos Skandinaviska VVS-gruppen får du alltid tillgång till goda råd och snabb service, oavsett om du bara är ute efter en ny kran till ditt kök eller en total badrumsrenovering. Samtliga av våra medarbetare är utbildade certifikatmontörer med mångårig praktisk och teoretisk erfarenhet av VVS och rörmokeri i Nacka.

Badrumsrenovering Nacka.

Vi hjälper dig att bygga ditt drömbadrum.

Har du tankar på att renovera eller bygga ett nytt badrum? Vi hjälper dig gärna med din badrumsrenovering utifrån dina specifika önskemål. Vi ser till att förverkliga dina badrumsdrömmar utan att kompromissa gällande vare sig funktion eller kvalitet.

Oavsett hur stort eller litet projektet är – om det handlar om en helhetslösning eller bara mindre del som behöver rustas upp – så vill vi hjälpa dig.

Vi på Skandinaviska VVS Gruppen har alla kompetenser som behövs – allt från VVS till elektriker och plattsättare. Vi strävar efter att arbeta effektivt så att du kan inviga ditt nya badrum så snabbt som möjligt.

Värmepumpservice Nacka.

Passa på och utför service på din värmepump inför vintern. En värmepump-service säkerställer att din värmepump fungerar optimalt och producerar värme när du behöver det under de kalla årstiderna.

Vi utför värmepump-service i Nacka, reparationer och underhåll av alla sorters värmepumpar som bergvärmepumparluft-vattenvärmepumparfrånluftsvärmepumpar och elpannor, Oavsett vilket märke värmepumpen är.

Vi är specialister på värmepumpar, och hjälper dig oavsett om din värmepumpar slutar fungera, behöver service eller om du vill ha hjälp med installation av värmepump.

Avloppsrensning - Stopp I Avlopp Nacka

Det är lätt att drabbas av stopp i toaletten, stopp i avloppet, stopp i köket eller stopp i handfatet. Stopp i toaletten är ett återkommande problem som helt klart kan orsaka stora bekymmer, särskilt om problemet inte kan avhjälpas snabbt. Det finns massor av propplösande medel att köpa men dessa innehåller starka kemikalier som är skadliga för miljö och hälsa. Det är därför bättre att åtgärda problemen det med en professionell rörmokare. Ett fungerande avloppssystem är avgörande för att vardagen ska fungera. Med förebyggande åtgärder som avloppsrensning, kan många problem som resulterar i stopp i avloppet undvikas. Våra rörmokare har omfattande erfarenhet av rörinspektion, avloppsrensning och avlopps-service. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er med dina avloppsproblem i Nacka, vi är tillgängliga 24/7 när ni behöver oss.

“Med professionell personal, bra priser och nöjda kunder är vi rätt val av Rörmokare I Nacka

Elektriker Installatör Nacka.

Vi arbetar med privatpersoner såväl som företag och bostadsrättsföreningar för att lösa problem som: Strömavbrott, förändringar i elektriska apparater, elektriska anslutningsarrangemang eller elinstallationer.

Jour Elektriker Nacka.

Oförutsedda problem med elen kan ske när som helst under dygnet. Har du elektriska problem är vår el-jour snabbt på plats. Vi utför alla sorters el-arbeten under jour-tid vare sig ditt hus är strömlöst eller din elpanna slutat fungera. Vår el-jour är bemannad dygnet runt och våra elektriker är certifierade med mångårig erfarenhet från branschen.

SVGVVS Har Lång Erfarenhet Av Elektriska Installationer Med Högt Kvalificerad Och Certifierad Personal. Vi Tar Både Små Och Stora Jobb Och Vi Är Beredda Att Lösa Ditt El-Problem På Ett Effektivt Och Professionellt Sätt I Nacka.

Spara Med ROT-Avdraget

ROT-avdraget ger dig fördelaktigt pris när du renoverar och gör tillbyggnad.

Tack vare ROT-avdraget kan du som äger din bostad dra av 30% av arbetskostnaden när du väljer att anlita våra VVS-tjänster.
ROT-avdrag gör våra priser ännu mer konkurrenskraftiga, med upp till 50 000 SEK som kan dras av med ROT-avdraget per person och år.

Skandinaviska VVS-gruppen hjälper dig med allt inom VVS i Nacka. Allt vi utför görs av våra professionella och certifierad rörmokare på bästa sätt och du kan utnyttja ROT-avdraget.

Du har även möjlighet att dra av en delar av renoveringskostnader som t.ex. förbättringsutgifter vid en eventuell försäljning. Läs mer om de skattemässiga reglerna här!

Har du kollat om ditt VVS-problem orsakas av en programmerad störning i Stockholms vattensystem?
Kontrollera här för aktuella och programmerade störningar.

Rörmokare och VVS-tjänster i Nacka

Dessa tjänster inom VVS är exempel om vad vår professionella rörmokare tillhandahåller till dig i Nacka.

 • VVS-installationer i kök, toalett, badrum eller tvättstugor.
 • VVS-jour för akuta problem, dygnet runt i Nacka.
 • Blandare installation, montering samt reparation av FM-MatssonHansgroheTapwell och mer, i köksblandaretvättställsblandare och duschblandare.
 • WC-stol byten, installation och erbjudanden på IFÖLaufen och Gustavsberg.
 • Värmesystem underhåll och reparation.
 • Byte av vattenmätarkonsol.
 • Avloppsrensning, stopp i toaletten, stopp i diskhon eller stopp i avlopp.
 • Golvvärmeinstallation, samt reparation.
 • Badrumsrenovering, helhetsansvar från planering till avslut.
 • Värmepumpar service, reparation och installation av NibeMitsubishiCTCThermiaBoshIVT och mer.
 • Dismaskin, installation.
 • Tvättmaskin, installation.
 • Varmvättenberedare, nyinstallation och reparation av Nibe varmvattenberedare.