JOUR
ELEKTRIKER

rörmokare_järfälla

Oförutsedda problem med elen kan ske när som helst under dygnet. Har du elektriska problem är vår el-jour snabbt på plats. Vi utför alla sorters el-arbeten under jour-tid vare sig ditt hus är strömlöst eller din elpanna slutat fungera. Vår el-jour i Stockholm är bemannad dygnet runt och våra elektriker är certifierade med mångårig erfarenhet från branschen.

- vi är Auktoriserad -

Elektriker på plats
inom en timme

när varje minut räknas

SVGVVS  El-jourservice har som målsättning att vara på plats inom en timme från att ni ringer för att lösa akuta elfel. Vi vet hur kritiskt det kan vara när plötsliga el-fel uppstår och är måna om att vara på plats så snart som möjligt för att lösa era problem. Så tveka inte att ringa SVG El & VVS Jour för att få snabb hjälp av certifierade elektriker.

ELEKTRIKER STOCKHOLM 

24/7

SVGVVS El-akut Service har lång erfarenhet och utbildad personal inom el. Vi åtar oss både små och stora projekt som elektriker i Stockholm län.

Vi arbetar med privatpersoner såväl som företag samt bostadsrättsföreningar, vi fixar problem med ventilation, inkommande väsandesynliga gnistor och utför värmepumpservice.

Det är viktigt för oss att vi utför kvalitétsarbete och att du som kund är nöjd, det är därför vår personal är certifierad och vårt arbete har garanti.