Jour elektriker

Oförutsedda problem med elen kan ske när som helst under dygnet. Har du elektriska problem är vår eljour snabbt på plats. Vi utför alla sorters el-arbeten under jour tid vare sig ditt hus är strömlöst eller din elpanna slutat fungera. Vår eljour i Stockholm är bemannad dygnet runt och våra elektriker är certifierade med mångårig erfarenhet från branschen.

Elektriker på plats inom en timme – när varje minut räknas

SVGVVS  El-jourservice har som målsättning att vara på plats inom en timme från att ni ringer för att lösa akuta elfel. Vi vet hur kritiskt det kan vara när plötsliga elfel uppstår och är måna om att vara på plats så snart som möjligt för att lösa era problem. Så tveka inte att ringa SVG El & VVS Jour för att få snabb hjälp av certifierade elektriker.

ELEKTRIKER STOCKHOLM 24/7

SVGVVS Elakut Service har lång erfarenhet och utbildad personal inom El. Vi åtar oss både små och stora projekten som elektriker i Stockholm län.

Vi arbetar med privatpersoner såväl som företag samt bostadsrättsföreningar, vi fixar luftig lukt, inkommande väsande, synliga gnistor  och utför värmepumpservice.

Det är viktigt för oss att vi utför kvalitetsarbete och att du som kund är nöjd, det är därför vårt personal är certifierad och vår arbete är har garanti.

EL JOUR DYGNET RUNT I STOCKHOLM 08-409 033 24